Ποιος χρειάζεται τα Oscars; Ο Leonardo Di Caprio πέρασε πολύ καλύτερα!

Γωγώ Φούντα
Ποιος χρειάζεται τα Oscars; Ο Leonardo Di Caprio πέρασε πολύ καλύτερα!

Αγνόησε τα διάσημα βραβεία και πήγε παραλία με αιθέριες υπάρξεις...

Μπορεί πολλοί από εμάς, να έδιναν ακόμα και το χέρι τους προκειμένου να βρεθούν σε μία τελετή Oscar, αλλά όπως φαίνεται για κάποιους, υπάρχουν άλλα πολύ πιο σημαντικά πράγματα.

Ο Leonardo Di Caprio λοιπόν, αποφάσισε να μην πατήσει, το οπωσδήποτε, πανάκριβο υπόδημά του, στο κόκκινο χαλί και προτίμησε να περάσει την μέρα του σε ένα γιοτ στην California παρέα με εντυπωσιακές και χυμώδεις κυρίες οι οποίες φορούσαν αποκλειστικά και μόνο τα μαγιό τους!

Η αλήθεια είναι, ότι ο Di Caprio δεν σνόμπαρε τα βραβεία για να κάνει εντύπωση και να προκαλέσει, αλλά με τον τρόπο αυτό θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του απέναντι στην ακαδημία. Ο λόγος είναι προφανής και έχει να κάνει με την πλήρη αγνόηση του στην κατηγορία Β' Αντρικού Ρόλου για την ταινία Django Unchained, παρά το γεγονός ότι τελικά το πόνημα του Quentin Tarantino συγκέντρωσε συνολικά 2 βραβεία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Di Caprio δεν καταφέρνει να είναι υποψήφιος, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες, το αξίζει και με το παραπάνω. Πάντως, μπορεί ο διάσημος ηθοποιός να βρισκόταν εν ώρα εργασίας, αλλά κάτι μας λέει ότι πέρασε πολύ πιο καλά από πολλούς που τελικά έδωσαν το παρόν στην τελετή της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης:

Leonardo Di Caprio & Tobey Maguire: Τότε και τώρα

O Leonardo Di Caprio αποσύρεται επ' αόριστον από την ηθοποιία

Tι γυρεύει ο Leonardo Di Caprio με τη Naomi Campbell στο ίδιο σκάφος;