Stars που ίσως να μην γνωρίζατε ότι είναι bisexual

Γωγώ Φούντα
Stars που ίσως να μην γνωρίζατε ότι είναι bisexual

Και όμως μας αιφνιδίασαν!

star του Hollywood και γενικότερα της διεθνούς showbiz δεν σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν και να μας δίνουν τροφή για σχόλια και φυσικά συζήτηση. Ένα από αυτά, είναι και οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Δεν αναφερόμαστε φυσικά σε εκείνους που γνωρίζουμε ήδη, μιας και το έχουν δηλώσει οι ίδιοι, αν είναι straight ή gay, αλλά σε εκείνους, τους οποίους καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου σχετικά με τις ερωτικές τους επιλογές.

Και μπορεί το να είσαι straight ή gay, να είναι μία ξεκάθαρη επιλογή, υπάρχουν όμως και αρκετοί stars, άντρες και γυναίκες, οι οποίοι το παίζουν σε διπλό ταμπλό, είναι δηλαδή bisexual!

Ψάξαμε και βρήκαμε κάποιους από αυτούς, οι οποίοι έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι είχαν ομοφυλοφιλικές σχέσεις ενώ έχουν υπάρξει και με συντρόφους του άλλου φύλου. Κι αν για κάποιους λίγο πολύ έχουν ακουστεί κάποια πράγματα, συνήθως από τους ίδιους, είναι και κάποιοι άλλοι οι οποίοι δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική τους ζωή.

Ας πάμε να δούμε λοιπόν κάποιους από τους διασημότερους celebrities οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι ήταν ή είναι ακόμα, bisexual...

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος διάσημος ηθοποιός του Hollywood την «έπεσε» στη Jennifer Lawrence (βίντεο);

Ποια διάσημη μαμά έχει αυτούς τους απίστευτους κοιλιακούς;

Πόσο πιο γελοίος πια; Με μάσκα αερίων κυκλοφορεί ο Bieber στο Λονδίνο!