Ποιος κατηγόρησε τον Elton John ότι χρησιμοποιεί το παιδί του σαν... αξεσουάρ;

Γωγώ Φούντα
Ποιος κατηγόρησε τον Elton John ότι χρησιμοποιεί το παιδί του σαν... αξεσουάρ;

Oύτε ψύλλος στον κόρφο του, του βρετανού star!

Ως γνωστόν, ο Sir Elton John και ο σύντροφός του David Furnish, πρόσφατα απέκτησαν το δεύτερο γιο τους από την ίδια παρένθετη μητέρα από την οποία είχαν αποκτήσει και τον πρωτότοκό τους, Zachary.

Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι πολλοί ενθουσιάστηκαν με την εμφάνιση της οικογένειας και δη του μικρούλη ντυμένου με κοστούμι, στο καθιερωμένο πάρτι του βρετανού star μετά τα Oscar, υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι δεν συμφωνούν με τη συγκεκριμένη εικόνα και μάλιστα ασκούν σκληρή κριτική.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος αρθρογράφος της Daily Mail, Andrew Pierce, o oποίος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος, είπε σχετικά με την εμφάνιση αυτή: «Θαυμάζω απεριόριστα τον Elton John αλλά θα πρέπει κάποιος να του πει ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζει το παιδί του ως... αξεσουάρ. Ακόμα και η Victoria Beckham περίμενε ο Romeo να γίνει 10 ετών και μετά να τον κάνει μοντέλο! Το καημένο το παιδάκι είναι μόλις 2! Ο Sir υποστήριζε, πριν γεννηθεί ο γιος του, ότι δεν θέλει να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που όπως βλέπουμε διαψεύδει με τις πράξεις του».

Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο Pierce κατακρίνει τον διάσημο καλλιτέχνη, μιας και η θέση του σχετικά με την απόκτηση παιδιών από gay ζευγάρια είναι ξεκάθαρα αρνητική. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Διαβάστε επίσης:

Ποιο διάσημο ζευγάρι πλήρωσε 24.000 ευρώ για να αποκτήσει το παιδί του;

Αυτοί που βγήκαν από τη ντουλάπα: τα πιο διάσημα γκέι ζευγάρια του Hollywood

Elton John για Madonna: «Είναι μια γ@μ@μένη στριπτιτζού για τα πανηγύρια»