Jennifer Lawrence-Kristen Stewart: Φίλες ή... άσπονδοι εχθροί;

Γωγώ Φούντα
Jennifer Lawrence-Kristen Stewart: Φίλες ή... άσπονδοι εχθροί;

Άραγε η Kristen χάρηκε πραγματικά για τη νίκη της Lawrence;

Eίναι γεγονός ότι στο Hollywood είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθούν, αλλά κυρίως να κρατήσουν φιλίες. Για το λόγο αυτό λοιπόν, κάθε φορά που δύο star δηλώνουν φίλοι, και δη γυναίκες, όλοι τις αντιμετωπίζουν καχύποπτα και χωρίς να πείθονται ιδιαίτερα.

Kάτι αντίστοιχο λοιπόν, συμβαίνει και στην περίπτωση των δύο διάσημων ηθοποιών Jennifer Lawrence και Kristen Stewart. Oι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι αυτό που λέμε κολλητές, αλλά διατηρούν πολύ καλές σχέσεις ενώ τη στιγμή που ανακοινώθηκε στα βραβεία Oscar ότι νικήτρια είναι η Lawrence, η Stewart έκανε κυριολεκτικά χαμό χειροκροτώντας και φωνάζοντας με ενθουσιασμό!

Εκτός βέβαια ότι έχουν ίδια ηλικία, είναι και οι δύο 22, διάγουν και βίους παράλληλους μιας και δεν προσέχουν και ιδιαίτερα τη σωματική τους ακεραιότητα. Αφενός η Kristen εμφανίστηκε στην τελετή με πατερίτσες έπειτα από ατύχημα και αφετέρου η Jennifer πηγαίνοντας να παραλάβει το βραβείο της έφαγε μια ωραιότατη τούμπα, μένοντας έτσι και στην ιστορία!

Οι κακές γλώσσες βέβαια, θεωρούν ότι η Stewart ζηλεύει σφόδρα την επιτυχία της Lawrence, μιας και εκείνη το μόνο βραβείο που κατάφερε να πάρει ήταν το... Χρυσό Βατόμουρο! Η ίδια βέβαια το διαψεύδει, αλλά εμείς λέμε ότι όπου υπάρχει καπνός, σίγουρα υπάρχει και φωτιά!

Διαβάστε επίσης:

Ποιος διάσημος ηθοποιός του Hollywood την «έπεσε» στη Jennifer Lawrence (βίντεο);

Jennifer Lawrence: Έγινε καστανή!

Kristen Stewart: Γιατί εμφανίστηκε με πατερίτσες στα Oscar;