«Ήταν ένας ψυχολογικά βίαιος χωρισμός» εξομολογείται η Δήμητρα Αιγινήτη

«Ήταν ένας ψυχολογικά βίαιος χωρισμός» εξομολογείται η Δήμητρα Αιγινήτη

Το γνωστό μοντέλο μιλά στο περιοδικό «Ok!» για το τέλος του γάμου της.

Τέσσερις μήνες μετά το φινάλε του γάμου της με τον Αντώνη Σρόιτερ, η Δήμητρα Αιγινήτη εξομολογείται σκέψεις και γεγονότα που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στο περιοδικό «Ok!» για το οποίο και φωτογραφήθηκε, η 32χρονη τώρα δημοσιογράφος τονίζει πως δεν παντρεύτηκε για να χωρίσει και προσθέτει πως το «μαζί για πάντα» είναι σχετικό και θέλει τρομακτική προσπάθεια και από τους δύο.

«Πέρασα δύσκολα. Φαντάζομαι το ίδιος και ο Αντώνης. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει δεν είναι εύκολο για κανέναν - ειδικά όπως έγινε με εμάς. Έγινε απότομα, βίαια ψυχολογικά», εξομολογείται ίδια και συμπληρώνει λέγοντας πως τα προβλήματα ξεκίνησαν λίγο μετά τον γάμο.

Η Δήμητρα αρνείται πως ο γάμος σκότωσε τον έρωτα στην περίπτωσή τους, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο Αντώνης Σρόιτερ δεν μεσολάβησε ώστε να βρει δουλειά στον Alpha, ενώ έτσι κι αλλιώς συνεχίζουν να συνεργάζονται στο Πρώτο Θέμα.

Επίσης, διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Ηλία Βρεττό και προσθέτει: «κάθε εβδομάδα θα μου χρεώνουν κι άλλον. Και στους επόμενους μήνες θα μετράμε 625 γκόμενους. Όταν αποφασίσω να κάνω μια νέα σοβαρή σχέση δεν θα το μάθει κανείς, γιατί θα την προστατεύσω ως κόρην οφθαλμού». Τέλος, σχετικά με την καινούρια σχέση του πρώην άντρα της, λέει, «Δεν ξέρω αν ισχύουν. Αν όντως ισχύουν, ο καθένας έπειτα από έναν χωρισμό δικαιούται να τραβήξει τον δρόμο του και να κάνει τις επιλογές του».