Βανδή- Καπουτζίδης: Οι νέοι κολλητοί φίλοι

Βανδή- Καπουτζίδης: Οι νέοι κολλητοί φίλοι

Μετά τη Eurovision μιλάνε καθημερινά

Τελικά υπάρχουν φορές που δύο άνθρωποι συναντιούνται για συγκεκριμένο λόγο και ανακαλύπτουν ότι έχουν πολύ περισσότερα κοινά ότι μπορούσαν να φανταστούν. Αυτό συνέβη όταν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντήθηκαν στις πρόβες για τον ελληνικό τελικό της Eurovision.
Για πρώτη φορά μίλησαν παραπάνω από εκείνα τα 5 λεπτά που συνήθιζαν να μιλούν όταν στο παρελθόν βρίσκονταν στην ίδια παρέα. Έτσι λοιπόν ανακάλυψαν ότι έχουν πολύ περισσότερα κοινά απ΄ ότι νόμιζαν και μετά το βράδυ του τελικού συνέχιζαν να μιλούν στο τηλέφωνο καθημερινά και να βρίσκονται όποτε έχουν χρόνο.
Η Δέσποινα όπως λέει η ίδια σε φίλους της είναι εντυπωσιασμένη από το χιούμορ, την χαρούμενη προσωπικότητα και την ευφυΐα του Γιώργου, ενώ και ο ίδιος μιλά για τη Δέσποινα με τα καλύτερα λόγια. Οι δυο τους μιλούν στο τηλέφωνο συχνά, ενώ πρόσφατα ο Γιώργος πήγε στο Ποσειδώνιο και λίγες ημέρες μετά η Δέσποινα και ο Γιώργος πήγαν στο bar του Φώτη Σεργουλόπουλου, Shamone στην παράσταση «Μερικοί το προτιμούν Shamone» που σκηνοθέτησε και επιμελείται ο φίλος της Δέσποινας Παντελής Καναράκης. '
Όπως δείχνουν μέχρι στιγμής μια νέα φιλιά δημιουργήθηκε και όπως φαίνεται έχει μέλλον μπροστά της.