Ποια διάσημη περσόνα της Αμερικής είπε για την Αdele ότι έχει βουτήξει σε έναν κουβά με... τηγανητό κοτόπουλο;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη περσόνα της Αμερικής είπε για την Αdele ότι έχει βουτήξει σε έναν κουβά με... τηγανητό κοτόπουλο;

Kαι φυσικά προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις;

 

Ήταν να μην πάρει φόρα η Joan Rivers τώρα δεν τη σταματά κανείς! Αφού η 79χρονη διάσημη περσόνα της Αμερικής, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με το σχόλιό της σχετικά με την καυτή εμφάνιση της Heidi Klum στο πάρτι μετά τα Oscar, τώρα ήρθε και η σειρά της Adele να τα... ακούσει ένα χεράκι!

Συγκεκριμένα, η Rivers κατηγορήθηκε ως χυδαία και αποτρόπαιη όταν, αφού ρωτήθηκε για την εμφάνιση της Klum, είπε: «Την τελευταία φορά που ένας Γερμανός έδειχνε τόσο καυτός, ήταν όταν έσπρωχναν Εβραίους μέσα στους φούρνους»! Όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και πολλές αν και υπάρχει φυσικά και η πλευρά που υποστηρίζει ότι, η γνωστή για το δεικτικό της χιούμορ Rivers, αστειευόταν μιας και η ίδια είναι Εβραία!

Αφού λοιπόν κόπασε κάπως ο σάλος με την εν λόγω δήλωση, η Rivers καλεσμένη στο show του David Letterman αναφέρθηκε και στην... τροφαντή Adele λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πώς λέγεται το τραγούδι της; Rolling In The Deep (βουτώντας στα βαθιά); Θα έπρεπε η φράση να κανονικά να είναι, βουτώντας βαθιά σε έναν κουβά με τηγανητό κοτόπουλο»!

Παρά το γεγονός ότι το κοινό αντέδρασε, η Joan δεν πτοήθηκε στο ελάχιστο και συνέχισε: «Λίγο πριν βγει να τραγουδήσει στα Oscar παραπονιόταν ότι είχε άγχος και δεν μπορούσε να καταπιεί! Ε εγώ πιστεύω ότι μπορεί και παραμπορεί»!

Αποφεύγουμε να πάρουμε θέση, αλλά ομολογούμε ότι μας έκανε να γελάσουμε...!

Διαβάστε επίσης:

Τα Oscar μας έκαναν βρικόλακες: Ξενυχτήσαμε για εσάς και γράφουμε τις καλύτερες στιγμές των φετινών βραβείων

Για ποιον άντρα έκανε τατουάζ η Adele;

Heidi Klum: πολύ στήθος για το τίποτα