Γιατί η Jennifer Aniston θέλει να αλλάξει το επίθετό της;

Γιατί η Jennifer Aniston θέλει να αλλάξει το επίθετό της;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετά τον γάμο της η ηθοποιός θα πάρει το επίθετο του αγαπημένου της

Περιοδικά και sites παγκοσμίως ασχολούνται εκτενώς, τον τελευταίο καιρό, με τον επικείμενο γάμο της Jennifer Aniston με τον Justin Theyroux, αποκαλύπτοντάς μας άγνωστες λεπτομέρειες από την διοργάνωση της τελετής και του πάρτι, αλλά και τα σχέδια των μελλόνυμφων για την κοινή τους ζωή. Ένα από αυτά τα ρεπορτάζ είναι και του Hollywood Life, το οποίο μίλησε με εκπρόσωπο Τύπου της superstar.

Σύμφωνα με αυτόν, το ζευγάρι έχει κλείσει ακριβή ημερομηνία γάμου ενώ, μέσα στα σχέδια έγγαμου βίου τους δεν βρίσκονται απαραίτητα τα παιδιά, αφού οι δύο τους νιώθουν τόσο πλήρεις στη σχέση τους που δεν νιώθουν ότι χρειάζονται ένα παιδί για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

«Η Jen ποτέ δεν πίστεψε ότι τα παιδιά σημαίνουν, αυτόματα, ευτυχέστερη ζωή», δήώσε πηγή από το περιβάλλον της σταρ. «Πάντα έλεγε θα ήθελε ένα παιδί, ειδικά αφότου μπήκε ο Justin στη ζωή της, αλλά δεν θα στεναχωρηθεί εάν κάτι τέτοιο δεν συμβεί. Αγαπάει την ζωή της με τον Justin όπως ακριβώς είναι», συμπλήρωσε.

Η Aniston, που από το 2000 έως το 2005 ήταν παντρεμένη με τον Brad Pitt, έχει σκοπό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να πάρει το επίθετο του μέλλοντος συζύγου της, μετά τον γάμο. «Στα σχέδιά της είναι να αλλάξει το όνομά της σε Jennifer Theyroux. Της αρέσει περισσότερο όπως ακούγεται, και αστειεύεσαι ότι το Jennifer Theyroux είναι πολύ καθωσπρέπει όνομα».

Διαβάστε ακόμα:
Η Jennifer Aniston σνομπάρει τους συμπρωταγωνιστές της;
Jennifer Aniston - Justin Theroux: Μάθετε τα πάντα για την ημερομηνία και τα πλάνα γάμου τους
Μυστικά λάμψης από την facialist της Jennifer Aniston