Justin Bieber: Γιόρτασε τα 19α γενέθλιά του... ημίγυμνος!

Γωγώ Φούντα
Justin Bieber: Γιόρτασε τα 19α γενέθλιά του... ημίγυμνος!

Kαι με πλήθος από... γυναίκες!

Μπορεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους star παγκοσμίως, ωστόσο μόλις χθες έκλεισε τα 19 του χρόνια! Ο λόγος φυσικά για τον Justin Bieber ο οποίος αν κρίνουμε και από τις φωτογραφίες, μάλλον έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο στους... εορτασμούς!

Ο pop star λοιπόν, ο οποίος βρέθηκε στο Birmingham για συναυλία, εμφανίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, πηγαίνοντας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, ημίγυμνος και με ένα βλέμμα όχι και τόσο νηφάλιο! Το παντελόνι που φορούσε κυριολεκτικά το έσερνε, ενώ φαινόταν ξεκάθαρα και το... εσώρουχό του λευκό στο χρώμα! Όλα αυτά φυσικά προς μεγάλη ικανοποίηση των θαυμαστριών του, οι οποίες τον ακολουθούσαν κατά πόδας και ούρλιαζαν σε κάθε του βλέμμα και κίνηση.

Όπως ήταν φυσικό, δόθηκε ένα μεγάλο πάρτι για τον Bieber ενώ στο πλευρό του βρέθηκαν πολλοί φίλοι του, κυρίως γυναίκες, ανάμεσα στις οποίες και ο φημολογούμενος νέος του δεσμός, Ella-Paige Roberts-Clarke. Εκτός φυσικά από τη 17χρονη τραγουδίστρια το παρόν έδωσαν και διάφορες άλλες στάρλετ, οι οποίες προφανώς ορέγονται το... γυμνασμένο εσχάτως κορμί του star!

Nωρίτερα, ο Justin είχε εμφανιστεί, με τη συνοδεία της προσωπικής του ασφάλειας, αυτή τη φορά ντυμένος αλλά με γυλιά ηλιού! Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν... νύχτα!

Εμείς να του ευχηθούμε χρόνια πολλά και... καλά μυαλά!

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι η σχέση του Justin Bieber με την Ελλάδα;

Πόσο πιο γελοίος πια; Με μάσκα αερίων κυκλοφορεί ο Bieber στο Λονδίνο!

Ποιος star χούφτωσε το στήθος θαυμάστριας στο κόκκινο χαλί;