Nέος έρωτας στο Hollywood: Με ποιον λέγεται ότι βγαίνει η Charlize Theron;

Γωγώ Φούντα
Nέος έρωτας στο Hollywood: Με ποιον λέγεται ότι βγαίνει η Charlize Theron;

Η ξανθιά star είναι και πάλι ερωτευμένη;

Mπορεί να είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες του Hollywood, ίσως και η ωραιότερη κατά την ταπεινή μας άποψη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μένει ποτέ χωρίς δεσμό, παρά το γεγονός ότι, σίγουρα, θα την πολιορκούν αμέτρητοι επίδοξοι εραστές.

Ο λόγος φυσικά για την Charlize Theron η οποία τα δύο τελευταία χρόνια, μετά δηλαδή από τον απροσδόκητο χωρισμό της από τον Stuart Townsend, με τον οποίο ήταν μαζί για 9 ολόκληρα χρόνια, δεν έχει κάνει, τουλάχιστον κάποια επίσημη εμφάνιση με σύντροφο, αποδεικνύοντας ότι προτεραιότητά της είναι η μητρότητα και ο υιοθετημένος της γιος, Jackson.

Ωστόσο, επειδή η μοναξιά είναι άσχημο πράγμα, ακόμα και για μία star του Hollywood, φήμες θέλουν την ξανθιά καλλονή ερωτευμένη και πάλι μετά από αρκετό καιρό. Ο τυχερός, δεν είναι άλλος από τον φετινό παρουσιαστή των βραβείων Oscar, Seth MacFarlane, ο οποίος δεν εξέλαβε και τις καλύτερες κριτικές για την παρουσία του, και με τον οποίο γνωρίστηκε εκείνη τη βραδιά.

«Η Charlize βρίσκει τον Seth διασκεδαστικό, αστείο και πολύ γοητευτικό. Το βράδυ μετά τα Oscar δεν ξεκόλλησαν ο ένας από τον άλλο και μάλιστα σχεδιάζουν σύντομα να ξαναβρεθούν. Όλοι πιστεύουν ότι ένας νέος έρωτας γεννιέται. Εξάλλου είναι και οι δύο ελεύθεροι», είπε άτομο από το περιβάλλον της διάσημης ηθοποιού.

Λέτε όντως η Charlize να ξαναβρήκε τον έρωτα; Πάντως ο MacFarlane θα φάει πολλές κατάρες από μεγάλη μερίδα του αντρικού πληθυσμού!

Διαβάστε επίσης:

Ποιος σχεδιαστής φορέθηκε περισσότερο στην φετινή απονομή των Oscar;

Tα 10+1 φορέματα που άφησαν εποχή στο κόκκινο χαλί των Oscar

Charlize Theron: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της με καλεσμένες τις διάσημες φίλες της