Kim Kardashian: Της επιτίθεται τώρα και η... PETA

Γωγώ Φούντα
Kim Kardashian: Της επιτίθεται τώρα και η... PETA

Και φυσικά όχι άδικα!

Μπορεί η Kim Kardashian να είναι πλούσια και διάσημη, αλλά φαίνεται ότι έχει πολλούς και... οργανωμένους εχθρούς! Λίαν προσφάτως, η οργάνωση PETA η οποία μάχεται υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, επιτέθηκε, φραστικά φυσικά, στη διάσημη τηλεπερσόνα για την κακιά συνήθειά της να φορά γούνες από δέρματα ζώων.

Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που η οργάνωση στοχοποιεί κάποιον star, καθώς εδώ και πάρα πολλά χρόνια η Beyonce αποτελεί, και όχι άδικα, κόκκινο πανί για τα μέλη της, μιας και έχει βαλθεί να εξοντώσει την πανίδα της γης προκειμένου να φτιάχνει ρούχα και παπούτσια!

Όσον αφορά στην Kim λοιπόν, η εκπρόσωπος της οργάνωσης Wendy Wenger δήλωσε: «Η Kim αποτελεί πολύ κακό παράδειγμα για το κοινό και φυσικά για το αγέννητο παιδί της. Πληρώνεται για να φοράει συγκεκριμένα ρούχα, μακιγιάζ ακόμα και να μιλά με συγκεκριμένους ανθρώπους όταν είναι μπροστά οι κάμερες και οι φωτογράφοι».

Εν αντιθέσει με την Kim, η αδερφή της Khloe χαίρει της εκτίμησης των μελών της οργάνωσης, μιας και στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι θα προτιμούσε να κυκλοφορήσει γυμνή παρά να φορέσει γούνα από δέρμα ζώου! Ως επιστέγασμα όλου αυτού, τον Ιούνιο που μας πέρασε, η PΕΤΑ παρομοίασε την Kim με την... Cruella De Vil!

Εδώ που τα λέμε... καλά να πάθει!

Διαβάστε επίσης:

Κim Kardashian- Kanye West: Φωτογραφίζονται... ολόγυμνοι για γνωστό περιοδικό (photo)

Ποιος «καταράστηκε» την Kim Kardashian να την κυνηγάει για πάντα το sex tape της;

Kim Kardashian: Το σώμα της μεταμορφώνεται μέρα με την μέρα