Η Kate Middleton αποκάλυψε από τη χάρα της το φύλο του μωρού της. Τι «περιμένει»;

Η Kate Middleton αποκάλυψε από τη χάρα της το φύλο του μωρού της. Τι «περιμένει»;

Της ξέφυγε πάνω στο συναισθηματισμό της 

Το παλάτι και το βασιλικό ζεύγος, έκρυβαν με μανία το φύλο του μωρού. Τόσο καιρό δεν είχαμε ιδέα τι γένους θα είναι το πρωτότοκο παιδί τους. Η βασιλική οικογένεια άλλωστε, χρόνια τώρα, ξέρει πώς να κρατάει τα μυστικά της καλά σφραγισμένα. Εξαίρεση αποτελεί η δούκισσα του Cambridge, η οποία από ότι φαίνεται δεν ξέρει να κρύβεται καλά.


Αποκάλυψε άθελά της το φύλο του μωρού που περιμένουν, χωρίς καν να τη ρωτήσει κανείς. Η Δούκισσα Kate κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Grimsby, εν μέσω έντονου συναισθηματισμού έκανε την αποκάλυψη. Άνθρωποι που ήταν δίπλα της αναφέρουν: Mια κυρία της χάρισε ένα χαριτωμένο αρκουδάκι και η Kate με χαρά της απάντησε: ''Ευχαριστώ πολύ θα το δώσω στην κ.....'' Η δούκισσα πάγωσε και σταμάτησε, χωρίς να ολοκληρώσει τη λέξη ''κόρη''. Η θαυμάστρια της τόνισε ότι πήγε να πει κόρη, αλλά εκείνη το αρνήθηκε λέγοντας τα εξής: «όχι, δεν ξέρουμε και δεν το ανακοινώνουμε ακόμα».


Ό,τι και να λέει τώρα η όμορφη Kate, τη γκάφα την έκανε. Κοριτσάκι ,λοιπόν, για το βασιλικό ζεύγος! Για να δούμε σε ποιον θα μοιάζει το βασιλικό μωρό! Αναμείνατε... Προς το παρόν δείτε το video με την τελευταία εμφάνιση της Kate Middleton, παρακάτω.

Διαβάστε ακόμα:

«Η Kate Middleton είναι μια ″δήθεν″ πριγκίπισσα με ψεύτικο χαμόγελο. Την επέλεξαν μόνο για να τεκνοποιήσει» Ποια το δήλωσε;

Kate Middleton: πέντε μηνών κι από κοιλιά εγκυμοσύνης τίποτα

Ένα «βασιλικό» tip για τον γάμο σας από την Kate και τον William