Ημέρα της Γυναίκας: Stars που δηλώνουν φεμινίστριες

Γωγώ Φούντα
Ημέρα της Γυναίκας: Stars που δηλώνουν φεμινίστριες

Και το αποδεικνύουν με πράξεις...

Οι διάσημες και πλούσιες κυρίες της showbiz, μπορεί να λατρεύουν να φωτογραφίζονται, να εμφανίζονται στην τηλεόραση και φυσικά να κάνουν τα πάντα προκειμένου να βγουν απαστράπτουσες σε φωτογραφίες και περιοδικά, ωστόσο θα ήταν άδικο να πούμε ότι δεν διαθέτουν κοινωνική συνείδηση και ευαισθησίες.

Μεγάλη μερίδα από αυτές λοιπόν, έχουν μπει στο τριπάκι και μέσω της φήμης και της δύναμής τους, βοηθούν με τον τρόπο τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή ημέρα λοιπόν, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας φυσικά, σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις πιο διάσημες γυναίκες της διεθνούς showbiz οι οποίες έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι είναι φεμινίστριες και μάλιστα υποστηρίζουν εμπράκτως γυναικείες οργανώσεις και γενικότερα τα δικαιώματα των γυναικών όλου του κόσμου.

Η Reese Witherspoon για παράδειγμα υποστηρίζει πολλές γυναικείες οργανώσεις και κυρίως στα ζητήματα της ενδοοικογενειακή βίας, η Keira Knightley είναι μέλος της διεθνούς αμνηστίας ενώ η Natalie Portman έχει καταπιαστεί ουκ ολίγες φορές με τη φιλανθρωπία και τη συγκέντρωση χρημάτων για γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Δείτε αναλυτικά την gallery...

Διαβάστε ακόμη:

Ημέρα της Γυναίκας: Γιατί και πώς ξεκινήσαμε να την γιορτάζουμε;

Ημέρα της Γυναίκας: Αυτές είναι οι γυναίκες-πρότυπα που μας ενέπνευσαν μέσα στη χρονιά!