Γιατί το στήθος της Jennifer Love Hewitt αξίζει 5 εκατομμύρια δολάρια;

Γωγώ Φούντα
Γιατί το στήθος της Jennifer Love Hewitt αξίζει 5 εκατομμύρια δολάρια;

Kαι λίγα δεν τα λες!

Ως γνωστόν, το στήθος είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα της γυναίκας, και ένα μέσο προκειμένου να σαγηνεύει τα πλήθη! Υπάρχουν βέβαια και κάποια στήθη, τα οποία εκτός από όμορφα και... στητά, έχουν και τεράστια οικονομική αξία, τουλάχιστον όπως πιστεύουν οι ιδιοκτήτριές τους!

Η Jennifer Love Hewitt λοιπόν, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε μεταξύ άλλων και για τα καμάρια της, τα οποία δεν είναι άλλα από το... στήθος της λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ευχαρίστως θα τα ασφάλιζε για 5 εκατομμύρια δολάρια καθότι πιστεύει ακράδαντα ότι το αξίζουν και με το παραπάνω!

«Αν κάποιος ερχόταν και μου έλεγε να ασφαλίσω το κάθε στήθος μου για 2,5 εκατομμύρια δολάρια, θα έλεγα γιατί όχι; Νομίζω ότι το αξίζουν. Πάντα με έβγαζαν ασπροπρόσωπη. Είναι πολύ καλά τα κορίτσια μου και ποτέ τους δεν με απογοήτευσαν»!

Μάλιστα, το δυνατό σημείο της Jennifer, όπως θεωρεί η ίδια το πλούσιο στήθος της είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του ρόλου της στο σήριαλ The Client List στο οποίο υποδύεται μία πόρνη! Η ίδια μάλιστα, λόγω της φύσης του ρόλου της, δηλώνει πως έχει κουραστεί να φοράει μονίμως ιδαίτερα και σέξι εσώρουχα και γι' αυτό στην προσωπική της ζωή τα έχει πλέον καταργήσει!

Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, το στήθος της όντως την έχει ωφελήσει αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο συμπρωταγωνιστής της στο σήριαλ Brian Hallisay την ερωτεύτηκε και ετοιμάζονται να παντρευτούν!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια star βγήκε, πάλι, με βρώμικα ρούχα;

Oops! Δείτε φωτογραφίες από τα παιδικά τους χρόνια, που θέλουν να κάψουν οι celebrities

Πλανήτης Hollywood: τα μονόπετρα κουμούτσες των διάσημων star