O David Beckham πηγαίνει του γιους του βόλτα στα νοσοκομεία

O David Beckham πηγαίνει του γιους του βόλτα στα νοσοκομεία

Και έχει πολύ καλό λόγο γι' αυτό, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, ίσως όμως να το παρακάνει λίγο.

Συνήθως οι γονείς πάνε τα παιδιά τους βόλτα σε πάρκα, μουσεία, ζωολογικούς κήπους, αθλητικούς αγώνες, μέρη τέλος πάντων που θα τους δώσουν δημιουργικά ερεθίσματα και θα περάσουν καλά. Ο David Beckham όμως, συνηθίζει να πηγαίνει τους τρεις γιους του βόλτα σε νοσοκομεία.

Ο λόγος για αυτές τις παράξενες επισκέψεις, είναι πως ο Beckham θέλει να δείξει από νωρίς στα παιδιά του πως είναι το κλίμα όταν μια οικογένεια πρέπει να αντιμετωπίσει άσχημες καταστάσεις, όπως μια αρρώστια ή έναν επικείμενο θάνατο αγαπημένου προσώπου. Έτσι, μαζί με την Victoria, κανονίζουν επισκέψεις σε νοσοκομεία μαζί με τους γιους τους, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο ίδιος, σε μια πρόσφατη επίσκεψη που έκανε στο LA Children's Hospital μαζί με την ομάδα του LA Galaxy και τους γιους του, είπε: «Τα αγόρια μου έχουν ξαναέρθει σε επισκεπτήρια νοσοκομείων και, όσο σκληρό κι αν είναι, πιστεύω πως πρέπει να δουν πως είναι η ζωή μερικές φορές. Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολη, ειδικά για τους γονείς των παιδιών που είναι άρρωστα και δεν έχουν πολύ χρόνο ζωής ακόμα. Θεωρώ πως είναι σημαντικό να το δουν αυτό τα παιδιά μου».