Πανικός στο Hollywood: Δείτε τη λίστα με τους διάσημους τραπεζικούς λογαριασμούς που «έσπασε» ομάδα hackers

Πανικός στο Hollywood: Δείτε τη λίστα με τους διάσημους τραπεζικούς λογαριασμούς που «έσπασε» ομάδα hackers

Oι stars τρέχουν  και δε φτάνουν

Χαμός έχει γίνει στον πλανήτη Hollywood τις τελευταίες μέρες, αφού hackers κατάφεραν και «έσπασαν» τους τραπεζικούς λογαριασμούς πολλών celebrities. Οι stars τρέχουν και δεν φτάνουν, αφού το FBI, τους συμβούλεψε να προστατέψουν τους λογαριασμούς τους το συντομότερο. Οι δράστες δεν είχαν σα στόχο μόνο τη δημοσιοποίηση προσωπικών τους στοιχείων, αλλά φυσικά στόχευαν και στη χρήση των λογαριασμών τους.


Το σκάνδαλο με το χακάρισμα των λογαριασμών των επωνύμων, δημοσιοποιήθηκε στις 11.03.13 αλλά η λίστα μέχρι και σήμερα μεγαλώνει. Μερικά ονόματα άτυχων star είναι τα εξής: Kim Kardashian, Jay-Z, Donald Trump, Mel Gibson, Hulk Hogan, Britney Spears, Al Gore, Michelle Obama, Ashton Kutcher και Beyonce.


Οι διευθύνσεις των σπιτιών τους, οι αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών τους και πολλές άλλες προσωπικές τους πληροφορίες δημοσιοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα των hackers, η οποία φυσικά δεν έχει προβληθεί από τα μέσα για ευνόητους λόγους. Λέγεται όμως ότι έχει ρώσικη κατάληξη. Μέσα στο website υπάρχει η εξής φράση: '' Αν πιστεύετε ότι ο Θεός κάνει θαύματα, θα πρέπει να αναρωτηθείτε μήπως ο Σατανάς κρύβει μερικού άσους στο μανίκι του''


Τι να πεις! Αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε ακόμα:

Oops! Δείτε φωτογραφίες από τα παιδικά τους χρόνια, που θέλουν να κάψουν οι celebrities

Οι μουσάτοι του Hollywood: Γιατί οι γυναίκες τους προτιμούν αξύριστους!