Ποια star κλείνει πριβέ δωμάτιο με το διάσημο αγαπημένο της και τραγουδούν καραόκε με τις ώρες;(video)

Γωγώ Φούντα
Ποια star κλείνει πριβέ δωμάτιο με το διάσημο αγαπημένο της και τραγουδούν καραόκε με τις ώρες;(video)

Μία άκρως ιδαίτερη και... αστεία συνήθεια!

Είναι μία από τις πιο σέξι stars του Hollywood και εσχάτως αρραβωνιασμένη. Ο λόγος για την Olivia Wilde η οποία ήταν καλεσμένη στο show του Jay Leno και για ακόμη μία φορά μας ξάφνιασε με όσα είπε.

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, η οποία φημίζεται για τον αυθόρμητο χαρακτήρα της αλλά και τις προκλητικές της, κάποιες φορές, δηλώσεις, εκτός του ότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρραβωνιαστικό της Jason Sudeikis λέγοντας πως είναι ο καλύτερος άντρας του κόσμου, αποκάλυψε και μία... αλλόκοτη συνήθεια που έχουν υιοθετήσει σαν ζευγάρι.

«Λατρεύουμε το καραόκε και γι' αυτό αρκετά συχνά νοικιάζουμε δωμάτια και τραγουδάμε με τις ώρες! Είναι ο καλύτερος τρόπος γιατί δεν ενοχλούμε κανέναν! Πιστεύω ότι κανείς δεν θα ήθελε να με ακούσει να τραγουδάω γιατί η φωνή μου είναι αρκετά κακή εν αντιθέσει με τον Jason ο οποίος είναι καταπληκτικός τραγουδιστής», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Wilde προκαλώντας φυσικά το γέλιο του κοινού αλλά και του παρουσιαστή ο οποίος μάλιστα είπε ότι είναι πολύ τυχερή που έχει εναν αρραβωνιστικό σαν τον Sudeikis!

Ένα ζευγάρι με μπόλικο χιούμορ και πολύ... πρωτότυπες συνήθειες!

Διαβάστε επίσης:

Olivia Wilde: Κάποτε έβγαλα όλα τα φρύδια μου για να μοιάζω στην Kate Moss

Emma Stone, Olivia Wilde, Halle Berry: μαζί για τη Revlon

Οι άντρες ψηφίζουν τις πιο σέξι διάσημες με... μικρό στήθος!