Γιατί η Olivia Wilde φοβάται ότι οι θαυμάστριες του Justin Bieber θα της επιτεθούν με οξύ;

Γωγώ Φούντα
Γιατί η Olivia Wilde φοβάται ότι οι θαυμάστριες του Justin Bieber θα της επιτεθούν με οξύ;

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ή να... γράφεις!

Όταν τα βάζει κανείς με το Θεό και με τον... Justin Bieber, θα πρέπει προηγουμένως να έχει αναλογιστεί μία μία τις συνέπειες! Δυστυχώς για την Olivia Wilde ωστόσο, σε μία κρίση αυθορμητισμού και ίσως... αγανάκτησης, προέβη σε μία πράξη που ήδη πληρώνει ακριβά και αναμένεται να πληρώσει ακόμα πιο ακριβά!

Η 29χρονη star λοιπόν, η οποία φημίζεται για το χιούμορ της και τα στοχευμένα της σχόλια, απηυδισμένη προφανώς από τις μονίμως πλέον, ημίγυμνες εμφανίσεις του Justin Bieber, έγραψε στο Twitter της: «Βieber βάλε επιτέλους ένα γ******ο μπλουζάκι», εκφράζοντας προφανώς την αγανάκτηση αλλά και την... ανησυχία της για τον 19χρονο τραγουδιστή!

Τι τό θελε όμως; Η αντίδραση από τις μανιασμένες θαυμάστριες του Bieber, τις γνωστές.... Βeliebers, ήταν άμεση και φυσικά οργισμένη, καθώς δεν σταμάτησαν να στέλνουν υβριστικά μηνύματα στη σέξι ηθοποιό, ενώ κάποιες το πήγαν και ένα βήμα παραπέρα....απειλώντας την!

«Έχω βάσιμες υποψίες ότι οι θαυμάστριες του Bieber θα μου επιτεθούν με οξύ», δήλωσε στο CNN χιουμοριστικά σε μία προσπάθειά της να αποδείξει το μένος και το μίσος που έχουν πλέον απέναντί της όλα τα κοριτσόπουλα που αγαπούν τον Justin. «Eίναι κάτι που θα έλεγα και στον 19χρονο αδερφό μου που ζει στο Λονδίνο αν τον έβλεπα να κυκλοφορεί χωρίς πουκάμισο στους δρόμους. Κάνει κρύο», ολοκλήρωσε την... απολογία της η Wilde!

Eλπίζουμε να καταφέρει να ξεφύγει από τις μανιασμένες φαν! Κρίμα το κορίτσι...

Διαβάστε επίσης:

Ποια star κλείνει πριβέ δωμάτιο με το διάσημο αγαπημένο της και τραγουδούν καραόκε με τις ώρες;(video)

Olivia Wilde: Κάποτε έβγαλα όλα τα φρύδια μου για να μοιάζω στην Kate Moss

Emma Stone, Olivia Wilde, Halle Berry: μαζί για τη Revlon