«Δεν μπορώ ούτε να σηκώσω τα παιδιά μου». Ποια διάσημη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τέσσερις μήνες μετά τη γέννα;

«Δεν μπορώ ούτε να σηκώσω τα παιδιά μου». Ποια διάσημη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τέσσερις μήνες μετά τη γέννα;

Η σταρ δεν έχει συνέλθει ακόμα

Οι celebrity μαμάδες συνηθίζουν να δηλώνουν πόσο εύκολη ήταν η γέννα, καθώς και η διαδικασία μετά από αυτήν- μέχρι και η απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης. Παρόλα αυτά, μία από τις διάσημες συζύγους τoυ Hollywood και μαμά τριών παιδιών, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι εξακολουθεί να υποφέρει από διάφορες επιπλοκές.

Ο λόγος για την Camila Alves, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ότι η εγκυμοσύνη της ήταν πολύ δύσκολη, όπως και η περίοδος μετά από αυτήν. Η 31χρονη μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή The View, όπου αποκάλυψε ότι η γέννα του τρίτου της παιδιού, Livingston, τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν πολύ δύσκολη, καθώς και ότι δεν αντιμετώπισε ίδια προβλήματα με τις προηγούμενες δύο εγκυμοσύνες της.

«Αυτή την φορά ήταν πολύ δύσκολο να συνέλθω. Είχα πλύ δύσκολη εγκυμοσύνη, μου συνέβησαν διάφορα. Καθ' όλη τη διάρκεια, είχα πολύ δυνατούς πόνους και ήμουν συνέχεια σε επικοινωνία με τους γιατρούς. Προσπαθούσαμε να εντοπίσουμε τι συνέβαινε, Κανείς δεν μπορούσε να το βρει. Οπότε, καταλήξαμε να κάνουμε καισαρική. Είπα στον γιατρό "Μόλις μπω στο χειρουργείο, δώστε προσοχή γιατί ξέρω ότι κάτι δεν πάει καλά". Τελικά βρήκαν διάφορα προβλήματα, τα οποία έπρεπε να προσέξουμε πολύ», είπε.

Η σύζυγος του Matthew McConaughey δεν αποκάλυψε ποια ακριβώς ήταν τα προβλήματα με την υγεία της, αλλά είπε ότι ακόμα δεν έχει συνέλθει. «Η περίοδος της ανάρρωσης ήταν πολύ δύσκολη γιατί εκτός από την καισαρική είχα και ένα σορό επιπλέον επεμβάσεις να κάνω. Δεν μπορώ ούτε να σηκώσω τα παιδιά μου, πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική. Έχω ακόμα τέσσερις εβδομάδες να προσέχω».

Διαβάστε ακόμα:
Τι έγινε στο γάμο του Μatthew McConaughey με την Camila Alves;
Camila Alves: Δύο αγαπημένα της μυστικά ομορφιάς
Ο Matthew McConaughey μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων