O Brad Pitt αγαπάει τα... λαστέξ!

Γωγώ Φούντα
O Brad Pitt αγαπάει τα... λαστέξ!

Η νέα αδυναμία του star είναι κάπως... ιδιαίτερη!

Έχει υπάρξει ο ωραιότερος άντρας του Hollywood και για πολλούς και κυρίως πολλές, παραμένει ακόμα και σήμερα, στα 49 του. Ο λόγος για τον Brad Pitt, του οποίου ο χρόνος φαίνεται να τον αγαπά ιδιαίτερα, καθώς παρόλο που τα χρόνια περνούν, παραμένει σέξι και γοητευτικός.

Ο ίδιος βέβαι απ' ότι πληροφορούμαστε, έχει διαφορετική άποψη, καθώς σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του, έχει φάει μία μικρή φρίκη με τις αλλαγές στην εμφάνισή του. Για το λόγο αυτό, δεν αποχωρίζεται ποτέ τα γυαλιά ηλίου του, ακόμα κι αν είναι βράδυ, καθώς επίσης και το... λαστέξ του!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πηγές, ο Brad μέσα από τα πανάκριβα παντελόνια του, φοράει πάντοτε ειδικό λαστέξ, το οποίο όπως λέει, εξαφανίζει τις ατέλειες και αναδεικνύει τα δυνατά σημεία του κορμιού! Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι δεν είναι και απόλυτα ευτυχής που όλα πια έχουν πάρει την κατιούσα και οι κοιλιακοί του δεν αγγίζουν την τελειότητα όπως κάποτε, ο ίδιος υποστηρίζει ότι του αρέσει να μεγαλώνει καθώς γίνεται όλο και πιο σοφός.

Εμείς έχουμε να πούμε, ότι αν αντιμετωπίζει μέχρι και ο Brad θέματα με την εμφάνισή του, οι κοινοί θνητοί τι θα πρέπει να κάνουν;

Διαβάστε επίσης:

Ο ζωολογικός κήπος του Brad Pitt

To Hollywood σε δύο στρατόπεδα: Ο γάμος των Bradgelina ίδια μέρα με της Aniston!

Ποιο διάσημο ζευγάρι του Hollywood ξεπούλησε το κρασί που κυκλοφόρησε σε δευτερόλεπτα