Kristen Stewart: Βρήκε παρηγοριά σε... γυναικεία αγκαλιά;

Γωγώ Φούντα
Kristen Stewart: Βρήκε παρηγοριά σε... γυναικεία αγκαλιά;

Οι gay φήμες σχετικά με τη star επανέρχονται στο προσκήνιο!

Είναι ίσως το πιο αμφιλεγόμενο πρόσωπο του Hollywood και όχι άδικα! Στα 22 της, είναι ήδη huge star με αρκετά σκάνδαλα να συνδέονται ήδη με το όνομά της και φυσικά έναν από τους πιο σέξι άντρες της διεθνούς showbiz να είναι ερωτευμένος μαζί της, ή τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα!

Ο λόγος φυσικά για την Kristen Stewart η οποία μπορεί να μην απασχολεί τα μέσα με τις ερμηνείες της, αλλά αρκεί μία και μόνo εμφάνισή της για να συζητηθεί σε όλο τον κόσμο. Τελευταίο κατόρθωμα της Kristen λοιπόν, είναι οι φήμες που πλέον κυκλοφορούν, και μάλιστα πιο έντονες από κάθε άλλη φορά καθώς στο παρελθόν είχαμε ξανακούσει κάτι αντίστοιχο, ότι είναι gay και μάλιστα ότι ήδη έχει βρει την αντακαταστράτια του Pattinson.

H Stewart λοιπόν, εθεάθη πρόσφατα σε club μαζί με την νεαρή και ομοφυλόφιλη βοηθό της Katy Perry, Tamra Natisin. Φυσικά αυτό από μόνο του δεν σημαίνει κάτι, καθώς οι δύο κοπέλες μπορεί να είναι απλά φίλες, αλλά κάποιοι καλοθελητές υποστηρίζουν ότι υπάρχει διάχυτος ερωτισμός ανάμεσά τους και πως όταν ο Rob δει τις εν λόγω φωτογραφίες στην μακρινή Αυστραλία όπου βρίσκεται για γυρίσματα, θα γίνει έξαλλος.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, ότι η μητέρα της Kristen, Jules, αμέσως μετά το διαζύγιό της από τον πατέρα της star το 2010, αποφάσισε να μείνει με την σύντροφό της, κάτι που πολλοί θεωρούν ότι είναι και ένας λόγος που η Stewart έχει επηρεαστεί.

Από αλλού το περίμενες και από αλλού το βρήκες Robert!

Διαβάστε επίσης:

Θεέ και κύριε, τι συνέβη στoν Robert Pattinson;

Η Kristen Stewart την «πέφτει» στο... γιο του Schwarzenegger ;

Jennifer Lawrence-Kristen Stewart: Φίλες ή... άσπονδοι εχθροί;