George Clooney: Παράτησε την Keibler και τη... φόρτωσε με δώρα!

Γωγώ Φούντα
George Clooney: Παράτησε την Keibler και τη... φόρτωσε με δώρα!

Ο ιδανικός τρόπος για να χωρίσει κανείς άραγε;

Όταν είσαι star του Hollywood και μάλιστα ένας από τους μεγαλύτερους και πιο σέξι, ακόμα και όταν χωρίζεις φροντίζεις να είσαι κύριος και να μην απογοητεύεις την πρώην σύντροφός σου, διότι διαθέτεις και ένα δημόσιο προφίλ.

Ο λόγος φυσικά για τον George Clooney, ο οποίος, εκεί που λέγαμε ότι θα παντρευόταν τη Stacy Keibler και πως θα ήταν αυτή η μία και μοναδική που θα κατάφερνε να τον κάνει να απαρνηθεί την εργένικη ζωή και να νοικοκυρευτεί, μαθαίνουμε ότι... της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι!

Η αλήθεια είναι ότι φήμες περί χωρισμού υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ουδείς επιβεβαιώνε ούτε φυσικά και διέψευδε. Και να λοιπόν, που λίγο μετά τα Oscar η αλήθεια έλαμψε και όλοι μας πληροφορηθήκαμε ότι το διάσημο ζεύγος δεν είναι πια μαζί. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι. Ασυμφωνία χαρακτήρων, διαφορά ηλικίας και διαφορετικές προσδοκίες διότι η Keibler ήθελε γάμο και παιδιά και ο Clooney φυσικά όχι!

Ωστόσο, επειδή ο George δεν είναι κανένας τυχαίος, φρόντισε να αποζημιώσει και με το παραπάνω την πρώην αγαπημένη του, για τις υπηρεσίες της(;), χαρίζοντάς της ένα διαμέρισμα και φορτώνοντάς τη με κοσμήματα!

Οι λόγοι που προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση παραμένουν θολοί και ανεξιχνίαστοι, αλλά το πιο πιθανό σενάριο φαντάζει το ότι ήθελε να αποφύγει το δημόσιο θάψιμο της Keibler στην μετά χωρισμού εποχή και αποφάσισε απλά να εξαγοράσει τη σιωπή της.

Όπως και να χει, η κερδισμένη της υπόθεσης είναι η παρολίγον κυρία Clooney!

Διαβάστε επίσης:

Αναγνωρίζετε ποιος hot αστέρας του Hollywood είναι αυτός ο... τριχωτός νεαρός;

O «ξεχασμένος» γάμος του George Clooney: Πότε και ποια είχε παντρευτεί;

Elizabetta Canalis: Κολλημένη με τον Clooney ένα χρόνο μετά το χωρισμό!