Celebrities με... ελαττωματάκια εκ γενετής

Celebrities με... ελαττωματάκια εκ γενετής

Οι μικρές παραμορφώσεις που δεν τους έκαναν να κολλήσουν πουθενά

Κανείς δεν είναι τέλειος. Το έχουμε πει πολλές φορές. Έτσι και αρκετοί celebrities. Αρκετοί από αυτούς γεννήθηκαν με μικρές παραμορφώσεις στο σώμα που όμως ουδέποτε τους εμπόδισαν και τους έκαναν να αισθάνονται κόμπλεξ.

Η σέξι Halle Berry έχει 6 δάχτυλα στο δεξί της πόδι, όπως και η Kate Hudson. Η Oprah Winfrey έχει επίσης 6 δάχτυλα στο αριστερό της πόδι. Ashton Kutcher και Dan Aykroyd έχουν ενωμένα δάχτυλα του ποδιού. Η Jennifer Garner κι αυτή έχει θα θεματάκια της με το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού.

Σε κάτι πιο σοβαρό περνάμε για τον Andy Garcia, ο οποίος γεννήθηκε με νεκρό δίδυμο αδερφό στην άρθρωση του ώμου του! Χειρουργήθηκε αρκετές φορές μικρός. Ο τραγουδιτσής των Smashing Pumpkins, Billy Corgan γεννήθηκε με αιμαγγείωμα στα χέρια, αλλά δεν αισθάνθηκε ποτέ άσχημα γι αυτό!

Ο Seal έχει ουλές στο πρόσωπο από ερυθυματώδη λύκο που πέρασε μικρός, ενώ ο Joaquin Phoenix έχει μια μεγάλη ουλή στο αριστερό άνω χείλος. Ο Vince Vaughn καθώς και η Megan Fox έχουν παραμορφωμένους αντίχειρες και νύχια.

Ο Matthew Perry δεν έχει το πάνω μέρος από το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του και αντίστοιχα η Daryl Hannah έχει χάσει την άκρη από τον αριστερό δείκτη της. Ο Jean Claude Van Damme έχει μία κύστη στο μέτωπο. Δεν συγκρίνονται βέβαια με τους Mark Wahlberg και Lily Allen οι οποίοι διαθέτουν και τρίτη θηλή σε μικρογραφία βέβαια την οποία έχει βεβαιώσει και γιατρός!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια διάσημη πρωταγωνίστρια φαβορί για το 50 Shades of Grey δήλωσε δημόσια ότι το σιχαίνεται;

Ποιος super star «παραφούσκωσε» το σώμα του, μέσα σε λίγους μήνες;