Γιατί οι θαυμάστριες του Justin Bieber τον «έδιωξαν» από πολυτελές ξενοδοχείο;

Γωγώ Φούντα
Γιατί οι θαυμάστριες του Justin Bieber τον «έδιωξαν» από πολυτελές ξενοδοχείο;

Αυτά έχει η φήμη και η διασημότητα!

Mπορεί τον τελευταίο καιρό ο Justin Bieber να έχει χάσει κάπως την μπάλα και η συμπεριφορά να μην είναι αυτό που λέμε υποδειγματική, αλλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που ο νεαρός star την πληρώνει χωρίς ουσιαστικά να φταίει ο ίδιος ή τουλάχιστον όχι αποκλειστικά.

Την Κυριακή λοιπόν, ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο του Παρισιού και όπως κάθε φίρμα που σέβεται τον εαυτό της, έκλεισε 7 σουίτες σε δύο διαφορετικούς ορόφους!

Δεν πρόλαβε όμως ο Justin να χαρεί τη διαμονή του στην Πόλη του Φωτός και εκδιώχθηκε κακήν κακώς από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου! Ο λόγος; Οι αμέτρητες και φυσικά μανιασμένες φαν του που είχαν συγκεντρωθεί απ' έξω κάνοντας, όπως ήταν φυσικό και τον απαραίτητο σαματά! Μάλιστα, κάποιες από αυτές κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το lobby του ξενοδοχείου, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια των υπόλοιπων πελατών.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η παρότρυνση του Bieber προς το ενθουσιασμένο πλήθος να φωνάζει ακόμα περισσότερο! Tι το ήθελε κι αυτός; Ο ιδιοκτήτης έγινε έξαλλος, και χωρίς να υπολογίζει την φήμη και τα χρήματα του 19χρονου, τον πέταξε έξω με τις κλωτσιές!

Άστεγος σίγουρα δεν έμεινε, αλλά όσο να πεις ήταν βαρύ αυτό...

Διαβάστε επίσης:

Justin Bieber: Αρνείται κατηγορηματικά να πάει για αποτοξίνωση!

Γιατί η Olivia Wilde φοβάται ότι οι θαυμάστριες του Justin Bieber θα της επιτεθούν με οξύ;

Ποιου διάσημου pop star πέθανε το hamster;