Ποια διάσημη ηθοποιός θεωρεί τις οικογενειακές συμβουλές της Gwyneth Paltrow «εκτός πραγματικότητας»;

Ποια διάσημη ηθοποιός θεωρεί τις οικογενειακές συμβουλές της Gwyneth Paltrow «εκτός πραγματικότητας»;

Λέγοντας ότι οι δικές της προτάσεις είναι πολύ πιο προσγειωμένες

Εδώ και καιρό η Gwyneth Paltrow διατηρεί ένα προσωπικό site το Goop, στο οποίο γράφει εκείνη και η ομάδα της συμβουλές διατροφής, καλής ζωής, στυλ, υγείας και life coaching. Η ηθοποιός μάλιστα έχει εκδόσει και βιβλία μαγειρικής.

Άλλη μία αγαπημένη και γλυκύτατη ηθοποιός, επίσης μανούλα και υπέρμαχος υγιεινής διατροφής εξέδωσε το δικό της, προσωπικό βιβλίο με συμβουλές για τη γυναίκα και την οικογένεια, κοντράροντας παράλληλα την Gwyneth. Ο λόγος για την πανέμορφη Jessica Alba, και το βιβλίο της The Honest Life: Living Naturally and True to You.

hesika

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη γνώμη της σε σχέση με τις συμβουλές της Gwyneth και τι παραπάνω ή διαφορετικό έχει εκείνη να αντιπροτείνει. Φυσικά η ερώτηση δεν τέθηκε τυχαία μιας και η ξανθιά σταρ έχει την τάση να συμβουλεύει τους πάντες και το ίδιο έκανε μέσα από το site της, αμέσως μόλις έμαθε ότι η Αlba κυκλοφόρησε κι εκείνη ανάλογο βιβλίο. Η Αlba όμως έδωσε την απάντηση:

«Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να απαγορεύουμε στα παιδιά μας τροφές που κάνουν καλό λόγω της δικής μας ιδεολογίας. Να τα πιέζουμε και να τα εξαγοράζουμε. Νιώθω επίσης πως η υπερβολή δεν κάνει καλό. Δεν μπορούν όλες οι γυναίκες και οι οικογένειες να ψωνίζουν πανάκριβα είδη διατροφής και να τρέφονται με εκλεπτυσμένα gourmet πιάτα. Για τους περισσότερους αυτά είναι εκτός πραγματικότητας. Εγώ δεν προέρχομαι από εύπορη οικογένεια. Μεγάλωσα φτωχικά. Μου αρέσει ο υγιεινός τρόπος διατροφής και η ανακύκλωση των τροφών. Θεωρώ ότι οι δικές μου συμβουλές είναι χρήσιμες και πολύ πιο προσγειωμένες. Δεν απευθύνομαι σε συγκεκριμένο κοινό αλλά σε όλους και δεν επιβάλλω τον τρόπο ζωής μου. Απλά προτείνω. Ο καθένας μπορεί να απομονώσει και να κρατήσει οποιοδήποτε κομμάτι του βιβλίου μου τον εξυπηρετεί».

Διαβάστε ακόμη:

Ποια διάσημη πρωταγωνίστρια φαβορί για το 50 Shades of Grey δήλωσε δημόσια ότι το σιχαίνεται;

Ποιος super star «παραφούσκωσε» το σώμα του, μέσα σε λίγους μήνες;