Φίλος του Τόμας Πρωτόπαπα τον επισκέφτηκε στην εντατική και μας λέει τι συμβαίνει

Φίλος του Τόμας Πρωτόπαπα τον επισκέφτηκε στην εντατική και μας λέει τι συμβαίνει

Πώς δείχνει σήμερα ο ηθοποιός;

Από το πρωί της προηγούμενης Κυριακής μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπα, πολλά έχουν γραφεί για την υγεία, αλλά και για την εξωτερική κατάσταση του νεαρού ηθοποιού.
Αν και οι πληροφορίες μιλούν για σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολύωρες εγχειρήσεις στο κεφάλι, κολλητός του φίλους που ήταν από τους ελάχιστους που μπόρεσαν να τον δουν μέσα στην εντατική, μας είπε ότι «Ο Τόμας δείχνει ήρεμος και γαλήνιος σαν να κοιμάται χωρίς την παραμικρή γρατσουνιά στο πρόσωπο». Το μόνο ίσως που θυμίζει ότι πέρασε ώρες κάτω από το χειρουργικό τραπέζι είναι τα μαλλιά του που είναι ξυρισμένα λόγω της επέμβασης.

Οι εγχειρήσεις έγιναν στο πίσω μέρος του κεφαλιού του ηθοποιού, γι αυτό αν κάποιος τον δει ξαπλωμένο θα δυσκολευτεί να καταλάβει πόσο δύσκολη είναι η περίπτωσή του. Και ενώ περιμένουμε από χθες το ιατρικό ανακοινωθέν των γιατρών που παρακολουθούν τον Τόμας να ευχηθούμε άλλη μια φορά να γίνει το θαύμα που όλοι περιμένουμε.

UPDATE: Ο θείος του Τόμας δήλωσε πριν λίγες ώρες: «Οι γιατροί υπέβαλαν σε ακτινογραφία το κεφάλι του Τόμας και δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η ακτινογραφία έδειξε πως η κατάστασή του έχει επιβαρυνθεί επιπλέον. Τώρα μένει μόνο ένα θαύμα».

Διαβάστε ακόμη: Τόμας Πρωτόπαπας: Όλα όσα είπε για τα όνειρα και τη ζωή του στο Joy, λίγες μέρες πριν το τροχαίο (βίντεο)

Τι θα πουν οι γιατροί για την κατάστασης της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα;

Ήρθε εσπευσμένα από το Ντουμπάι ο αδερφός του Τόμας Πρωτόπαπα