Ποιας σταρ η περιοδεία παραλίγο να ακυρωθεί λόγω κατοχής και χρήσης μαριχουάνας;

Ποιας σταρ η περιοδεία παραλίγο να ακυρωθεί λόγω κατοχής και χρήσης μαριχουάνας;

Τι ανακάλυψαν οι αστυνομικοί;

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η αστυνομία σταμάτησε τα λεωφορεία περιοδείας γνωστής σταρ στα σύνορα μεταξύ του Michigan και του Windsor του Καναδά την Τετάρτη.

Οι αρχές κατέβασαν το πλήρωμα της περιοδείας, τους μουσικούς, τους τεχνικούς και κάποιους groupies δεσμεύοντας μεγάλες ποσότητες μαριχουάνας. Η αναστάτωση ήταν τέτοια που παραλίγο να ακυρωθεί η επόμενή της εμφάνιση. Η ίδια η ντίβα φυσικά δεν βρισκόταν στα λεωφορεία αλλά είχε απομακρυνθεί από το πάρτυ. Ο λόγος φυσικά για την Rihanna, η οποία μαζί με τους συνεργάτες και τους φίλους της δημιούργησαν ένα κομβόι με μουσική, χορό, ποτό και μαριχουάνα, διασκεδάζοντας.

1362867668 rihanna-g

Οι αστυνομικοί έβγαλαν έξω τα πάντα από λεωφορείο σε λεωφορείο με τη βοήθεια σκύλων-ανιχνευτών. Η πληροφορία δόθηκε τηλεφωνικά. Βρέθηκε ποσότητα μαριχουάνας μόνο σε ένα άτομο του ενός λεωφορείου. Οι αρχές υποθέτουν ότι οι ύποπτοι υποψιάστηκαν το μπλόκο και πέταξαν τις μικροποσότητές τους στο δρόμο. Ο κάτοχος και οι υπέυθυνοι αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις. Η Rihanna τη γλίτωσε καθώς δεν βρισκόταν εκεί τη στιγμή της εφόδου.

Διαβάστε ακόμη:

Η επιστροφή της Carla Bruni

O παγανιστικός γάμος του Jim Morrison με την Patricia Kennealy