Κristen Stewart-Robert Pattinson: Κι όμως, είναι ακόμα μαζί!

Γωγώ Φούντα
Κristen Stewart-Robert Pattinson: Κι όμως, είναι ακόμα μαζί!

Και μάλλον δεν χώρισαν ποτέ!

Και πάνω που λέγαμε ότι το διάσημο ζεύγος Kristen Stewart-Robert Pattinson δεν είναι πλέον μαζί και πως ο Rob βαρέθηκε τα καμώματα της καλής του και της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, ήρθε ένα νέο... φωτογραφικό ντοκουμέντο για να ανατρέψει τα πάντα και να κάνει τις θαυμάστριες του σέξι star να το φυσάνε και να μην κρυώνει!

Aυτή τη φορά μάλιστα, τους δύο διάσημους ηθοποιούς δεν τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός κάποιου ρεπόρτερ αλλά μία απλή και αθώα θαυμάστρια η οποία τους εντόπισε σε καραόκε μπαρ και φυσικά έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί τους! Χωρίς φυσικά να χάσει χρόνο, ανένασε την πόζα με τα ινδάλματά της στο ίντερνετ και όπως ήταν λογικό, το προφίλ της πήρε κυριολεκτικά φωτιά!

«Μόλις συνάντησα τον Robert και την Kristen στο μπαρ δίπλα από το σπίτι μου. Ήταν με φίλους τους, διασκέδαζαν και φαίνονταν δύο απολύτως φυσιολογικά παιδιά», έγραψε η θαυμάστρια κάτω από τη φωτογραφία.

Κάπως έτσι λοιπόν, παίρνουν τέλος όλα αυτά τα σενάρια περί χωρισμού, τα οποία βέβαια δεν δημιουργήθηκαν χωρίς λόγο μιας και το διάσημο ζεύγος είχε τουλάχιστον 2 μήνες να εμφανιστεί μαζί.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν μέχρι την επόμενη κουτσουκέλα της Kristen! 'Η μήπως του Robert;

Διαβάστε επίσης:

Kristen Stewart: Βρήκε παρηγοριά σε... γυναικεία αγκαλιά;

Ποιος είναι ο κύριος που παρηγορεί την Kristen Stewart όσο λείπει ο Robert Pattinson

Η Kristen Stewart την «πέφτει» στο... γιο του Schwarzenegger ;