Ποια διάσημη καλλονή «τόλμησε» να… φορέσει ακριβώς το ίδιο outfit με την Kim Kardashian;

Ποια διάσημη καλλονή «τόλμησε» να… φορέσει ακριβώς το ίδιο outfit με την Kim Kardashian;

Και όταν λέμε ακριβώς, εννοούμε ακριβώς!

Kim Kardashian. Δε χρειάζονται συστάσεις. Ένα όνομα που ακούγεται πιο πολύ από κάθε άλλο, αυτή την περίοδο. Ξέρει να τραβά πάνω της το ενδιαφέρον. Φωτογραφίες της από δημόσιες εμφανίσεις της δημοσιεύονται σωρηδόν καθημερινά. Δε γίνεται και να θες να μην τις δεις. Περιοδικά και social media είναι κατακλεισμένα από τη... φατσούλα της!!


Μία όμως πανέμορφη κυρία ή δεν πρόσεξε την εμφάνιση που είχε κάνει η Kim λίγες εβδομάδες πριν, ή μάλλον την παραπρόσεξε και είπε να την αντιγράψει. Όχι μόνο εμφανίστηκε με το ίδιο Givenchy φόρεμα, αλλά το όλο outfit της ήταν πιστή αντιγραφή αυτού της Kim. Έχουμε δει πολλές φορές διάσημες να επιλέγουν ίδια φορέματα, αλλά όλο το outfit σπανίως. Παρόμοια peep – toe παπούτσια και σχεδόν ίδιο leather jacket. Τι να πεις.


Ποια είναι λοιπόν η διάσημη κυρία η οποία... τόλμησε να φορέσει τα ίδια ρούχα με την miss Κim; Μα το 27χρονο πανέμορφο μοντέλο της Victoria Secret, η Lily Aldridge. Η Lily είπε να κάνει λιγάκι πιο ξεχωριστό το στυλ της, προσθέτοντας απλώς ένα καπέλο.


Δείτε τα όμοια outfits στην gallery. Ποιο προτιμάτε;

Διαβάστε ακόμα

Ποια εταιρεία κατέθεσε αγωγή 10 εκ. δολαρίων (!) στις αδερφές Kardashian και γιατί;

Aληθινές ή προϊόν photoshop; Φωτογραφίες της Kim Kardashian που μας κάνουν να απορούμε!