Δείτε τις πιο διάσημες drag queens του κόσμου πριν και μετά το εξωφρενικό μακιγιάζ τους

Δείτε τις πιο διάσημες drag queens του κόσμου πριν και μετά το εξωφρενικό μακιγιάζ τους

Αυτές οι κυρίες δε φοβούνται να αποκαλύψουν το ανδρόγυνο πρόσωπό τους.

O φωτογράφος Leland Bobbe αποφάσισε να κάνει τη διαφορά κι έτσι φωτογράφισε τις πιο γνωστές drag queens της Νέας Υόρκης όχι μόνο με το εντυπωσιακό τους μακιγιάζ αλλά και όπως κυκλοφορούν τη μέρα, χωρίς ψεύτικες βλεφαρίδες και κόκκινα χείλη. Το αποτέλεσμα αρχικά σοκάρει, στη συνέχεια όμως προκαλεί το ενδιαφέρον καθώς οι φωτογραφίες απαθανατίζουν τόσο τη γυναικεία όσο και την αντρική τους υπόσταση.

Η Crystal Demure είναι μία από τις ντίβες που δέχτηκαν να φωτογραφηθούν. Βαμμένος μισός γυναίκα και μισός άντρας, η drag queen μας δείχνει τι κρύβεται πίσω από τις υπερβολικές της εμφανίσεις.

Η Sabel Scities είναι αυτή που ενέπνευσε το φωτογράφο για να ξεκινήσει αυτή τη φωτογραφική συλλογή. "Μόλις την ανέβασα στο facebook άρεσε τόσο πολύ που αποφάσισα να βρω και άλλες drag queens προκειμένου να τις φωτογραφίσω με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο", δήλωσε ο Bobbe για τη μούσα του.

Η Maddelyne Hatter είναι από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες. Έχοντας ακραίο μακιγιάζ με έντονα χρώματα και κοσμήματα στο πρόσωπο η εν λόγω drag queen δεν περνάει σίγουρα απαρατήρητη.

Απολαύστε τη φωτογράφιση των υπόλοιπων κυριών και παρατηρήστε προσεκτικά τα ανδρόγυνα πρόσωπά τους.

Διαβάστε επίσης:

Διάσημοι star που καθυστερούν με τις ώρες στις συναυλίες τους και μας σπάνε τα νεύρα