Γιατί η Eva Mendes φοβάται ότι ο Ryan Gosling θα τα ξαναβρεί με την Rachel McAdams;

Γωγώ Φούντα
Γιατί η Eva Mendes φοβάται ότι ο Ryan Gosling θα τα ξαναβρεί με την Rachel McAdams;

Εva cool!!!

Είναι μία από τις πιο σέξι stars του Hollywood, με τις καμπύλες της να εξυμνώνται κάθε τόσο και κυρίως από τους αρσενικούς θαυμαστές της. Ωστόσο, η ομορφιά και το sex appeal της, δεν έχουν γίνει, τουλάχιστον όχι ακόμα, ικανά, να την απαλλάξουν από τα συναισθήματα ανασφάλειας και ζήλειας που μπορεί να νιώθει.

Αυτός που φυσικά πληρώνει τις υστερίες της 39χρονης λατίνας, δεν είναι άλλος από τον 32χρονο αγαπημένο της Ryan Gosling! Για κακή της τύχη, ο Ryan, εκτός του ότι είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, είναι και ένα σέξι αγόρι το οποίο οι θαυμάστριες κυνηγούν σε κάθε του βήμα. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε το περιστατικό λίγο καιρό πριν, όπου η Eva είχε σχεδόν απειλήσει θαυμάστρια του Ryan η οποία έδειξε υπερβάλλοντα ενθουσιασμό για το ίνδαλμά της και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια της νόμιμης φιλενάδας;

Και εκεί που η Eva είπε λίγο να ηρεμήσει, τσουπ, η πρώην του Gosling και συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία The Notebook, Rachel McAdams, χωρίζει από τον αγαπημένο της Michael Sheen και αρχίζουν να τη ζώνουν τα φίδια, διότι πιστεύει ακράδαντα ότι ο καλός της τρέφει ακόμα συναισθήματα για το πρώην κορίτσι του!

Εκτός φυσικά από την παράνοια της ζηλιαρόγατας που κουβαλά, μήπως είναι Ελληνίδα(;), έχει και τις θαυμάστριες του Ryan οι οποίες όλα αυτά τα χρόνια ελπίζουν σε μία επανασύνδεση του πρώην ζεύγους, εκφράζοντας μάλιστα κάθε τόσο όχι και τόσο θετικά συναισθήματα για την Mendes! Eίναι μία παρόμοια περίπτωση με το τρίγωνο Angelina-Brad-Jennifer που σύσσωμος ο γυναικείος πληθυσμός είχε ταχθεί στο πλευρό της απατημένης!

Λένε ότι το γυναικείο ένστικτο δεν κάνει συχνά λάθος, αλλά εμείς διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις διότι υπάρχει πιθανότητα η Eva να έχει απλά θολώσει από την αφόρητη ζήλεια! Ίδωμεν...

Διαβάστε επίσης:

H Eva Mendes παραδέχεται ποια ήταν η χειρότερη στιγμή της σε κόκκινο χαλί

O Ryan Gosling παρατάει τον κινηματογράφο;

Εva Mendes: Τώρα και σχεδιάστρια! Με ποια εταιρεία θα συνεργαστεί;