Γιατί η Anne Hathaway κλαίει με μαύρο δάκρυ;

Γωγώ Φούντα
Γιατί η Anne Hathaway κλαίει με μαύρο δάκρυ;

Τίποτα δεν είναι ικανό να παρηγορήσει τη διάσημη ηθοποιό!

Mπορεί να είναι μία από τις μεγάλες θριαμβεύτριες των βραβείων Oscar, αλλά αυτό δεν της είναι αρκετό για να είναι χαρούμενη και να έχει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Αναφερόμαστε στην Anne Hathaway, η οποία τον τελευταίο καιρό κλαίει και χτυπιέται και ο λόγος είναι ένας και αρκετά θα λέγαμε σημαντικός: Όλοι την μισούν!

Ειδικά μετά την εμφάνισή της στην τελετή των Oscar, έδωσε πολύ καλές αφορμές στους απανταχού haters της να τη σιχαθούν ακόμα περισσότερο με τον λόγο που έβγαλε αλλά και τις... περιβόητες θηλές της!

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη διάσημη ηθοποιό, είναι το γεγονός ότι ανακηρύχθηκε, σε διαδικτυακή ψηφοφορία, πιο μισητή ακόμα και από τον... Osama Bin Laden, που όλοι γνωρίζουμε τα συναισθήματα αηδίας και απέχθειας που τρέφει κάθε αμερικανός που σέβεται τον εαυτό του, γι' αυτόν!

«Η Anne είναι συντετριμμένη και κλαίει σχεδόν κάθε μέρα. Μάλιστα, έχει σκεφτεί να εγκαταλείψει το Hollywood και να εξαφανιστεί όπως ακριβώς έκανε η Brigitte Bardot! Ρωτάει συνεχώς τον άντρα της γιατί της συμβαίνουν όλα αυτά και προσπαθεί να βρει απαντήσεις στο ίντερνετ. Βέβαια κάθε φορά γίνεται χειρότερα και τελικά πέφτει σε ακόμα μεγαλύτερη κατάθλιψη», αποκαλύπτει στενή της φίλη.

Για να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν πολύ πιο εκνευριστικά άτομα στον πλανήτη Hollywood από την Anne. Ωστόσο, για να την μισεί τόσος κόσμος, πάει να πει ότι κάνει κάτι λάθος. Ελπίζουμε να το βρει και να το διορθώσει γιατί στο τέλος θα καταλήξει η πρώτη... μοιρολογίστρα με βραβείο Oscar!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την Anne Hathaway έφηβη να προσπαθεί να πουλήσει σταθερή τηλεφωνία

Anne Hathaway: απολογήθηκε για την εμφάνισή της στα Oscars

Oscars 2013: Το μακιγιάζ της Anne Hathaway