Ποιος διάσημος εκδότης έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 1000 γυναίκες;

Ποιος διάσημος εκδότης έχει κοιμηθεί με περισσότερες από 1000 γυναίκες;

Όταν ήταν παντρεμένος όμως δεν απάτησε ποτέ!

Σίγουρα οι σκέψεις που τριβελίζουν το μυαλό των περισσότερων δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα. Λίγοι είναι οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να ισχυριστούν κάτι τέτοιο και να γίνουν πιστευτοί. Ένας ειδικά προηγείται και δεν είναι άλλος από τον μακροβιότερο εκδότη περιοδικού όλων των εποχών.

Ο λόγος για τον Hugh Hefner, ο οποίος δηλώνει στο Esquire πως έχει πάει ούτε λίγο ούτε πολύ με πάνω από 1000 γυναίκες, αλλά τις φορές που υπήρξε παντρεμένος δεν άγγιξε ποτέ άλλη γυναίκα.

Συνεχίζει να παρεμένει στην κεφαλή του Playboy από τον Δεκέμβριο του 1953, έχει τη μεγαλύτερη συλλογή από scrapbooks (λευκώματα) και δηλώνει: «Έχω πάει με πάνω από 1000. είμαι σίγουρος. Υπήρξαν διαστήματα στη ζωή μου που ήμουν παντρεμένος αλλά δεν κεράτωσα ποτέ. Αναπλήρωνα όμως και με το παραπάνω όταν ήμουν ελεύθερος. Δεν πρέπει να σταματάς ποτέ!»

Όσο για τον πρόσφατο γάμο του με την Crystal Harris, ξέρει καλά πως δεν είναι ο μεγάλος παθιασμένοςέρωτας αλλά υποστηρίζει πως αγαπά και συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Είναι ο καλύτερος γάμος του λέει και παίρνει πολλά από εκείνη, ένα φιλί στο μάγουλο, ένα γέλιο, παρέα, αγκαλιά και ένα χάδι, ακόμη κι αν είναι με τις φόρμες της- τον ολοκληρώνουν. Θεωρεί πως κάνουν μεγάλο λάθος όσοι πιστεύουν πως τον παντρέυτηκε για τα χρήματα, παρά τη διαφορά ηλικίας...

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι συνεπής στις υποσχέσεις της;

Η Barbie όπως δεν θα τη φανταζόσασταν ποτέ: Δείτε τη διάσημη κούκλα χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

DPG Network