Justin Bieber: ενοχλεί τους γείτονές του με την οδήγησή του

Justin Bieber: ενοχλεί τους γείτονές του με την οδήγησή του

Ο νεαρός pop star δεν τα πάει καλά με τους γείτονές του.

 

Ένας γείτονας του Justin Bieber στην prive περιοχή Calabasas όπου διαμένουν και οι δύο κατέθεσε στην αστυνομία πως ο διάσημος pop star οδηγούσε στη γειτονιά τους την Ferrari του με ταχύτητα που άγγιζε τα 160 χιλιόμετρα την ώρα.

Αν και οι άνδρες ασφαλείας του Justin θέλουν τον γείτονα να ενοχλείται από ένα πάρτι που έγινε στο σπίτι του Bieber, όταν ο Justin περιόδευε στην Ευρώπη, ο αγνώστων λοιπών στοιχείων γείτονας το αρνείται λέγοντας πως η οδήγηση του νεαρού τον έκανε έξω φρενών, καθώς έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή τόσο πεζών όσο και κατοικίδιων ζώων. Μάλιστα πολλοί κάτοικοι της περιοχής τον υποστήριξαν στα λεγόμενά του.

Εν τέλει, πριν πάει στην αστυνομία ο γείτονας απευθύνθηκε πρώτα στον Justin για την άμυαλη συμπεριφορά του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Justin και αντίδικος φαίνεται πως είχαν και κάποια σωματική επαφή και για αυτό ο γείτονας απευθύνθηκε και κατέθεσε στην αστυνομία. Ώρες μετά την κατάθεση του ενάγοντα πάντως ο νεαρός pop star φωτογραφήθηκε από paparazzi να παραβιάζει ένα κόκκινο σηματοδότη οδηγώντας ένα Range Rover.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί οι θαυμάστριες του Justin Bieber τον «έδιωξαν» από πολυτελές ξενοδοχείο;

Justin Bieber: Αρνείται κατηγορηματικά να πάει για αποτοξίνωση

Justin Bieber: γδύθηκε στο αεροδρόμιο