Justin Bieber, ο νταής

Justin Bieber, ο νταής

Δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του τώρα τελευταία ο διάσημος pop star.

Την Τρίτη ο Justin Bieber δέχτηκε παράπονα από έναν γείτονά του στην prive περιοχή Calabasas όπου και διαμένει για την υπερβολική ταχύτητα της οδήγησής του σε κατοικημένη περιοχή. Και ενώ νομίζαμε πως τίποτε παραπάνω δεν συνέβη πέρα από μια διαφωνία μεταξύ γειτόνων, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ο Justin ήταν τόσο εκτός ελέγχου κατά τη διάρκεια της φιλονικίας που έπρεπε να τον συγκρατήσουν οι σωματοφύλακές του.

Έτσι τουλάχιστον δήλωσε ο γείτονάς του που μάλιστα ισχυρίστηκε πως ο Justin τον έφτυσε στο πρόσωπο και απείλησε να τον σκοτώσει, όταν του διαμαρτυρήθηκε για την ταχύτητα που οδηγούσε τη Ferrari του.

Αν και ένας αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, υποστήριξε πως όντως ο Justin ήταν εκτός ελέγχου, ο pop star υποστηρίζει πως δεν έφτυσε τον γείτονα του. Όπου και αν βρίσκεται η αλήθεια, όμως, πριν ένα μήνα σωματοφύλακες του Justin χρειάστηκε και πάλι να τον συγκρατήσουν στο Λονδίνο, όταν ήταν έτοιμος να επιτεθεί σε έναν αγενή φωτογράφο. Κάποια θέματα διαχείρισης θυμού τα έχει.

Δείτε το βίντεο με τον Justin έξαλλο στο Λονδίνο και διαβάστε επίσης:

Γιατί οι θαυμάστριες του Justin Bieber τον «έδιωξαν» από πολυτελές ξενοδοχείο;

Justin Bieber: Αρνείται κατηγορηματικά να πάει για αποτοξίνωση

Justin Bieber: γδύθηκε στο αεροδρόμιο