Γράμμα απόγνωσης της Marilyn Monroe βγαίνει στο σφυρί

Γωγώ Φούντα
Γράμμα απόγνωσης της Marilyn Monroe βγαίνει στο σφυρί

Και αναμένεται να αγγίξει ένα αρκετά εντυπωσιακό ποσό!

Είναι το απόλυτο sex symbol και η μεγαλύτερη ίσως star που γέννησε ποτέ η βιομηχανία του Hollywood. Ο λόγος φυσικά για την Marilyn Monroe, η οποία παρά το γεγονός ότι έφυγε νωρίς, στα 36 της από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών, πόρισμα που ακόμα και σήμερα αμφισβητείται, μπόρεσε να σημαδέψει την έβδομη τέχνη και οτιδήποτε κι αν την αφορά γίνεται αυτομάτως ανάρπαστο!

Τελευταίο εύρημα, λοιπόν, είναι το απέλπισμένο γράμμα της star προς τον μέντορά της Lee Strasberg, στο οποίο του περιέγραφε την απόγνωσή της και την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση: «Η θέλησή μου γίνεται ολοένα και πιο αδύναμη. Μπορεί να ακούγομαι σαν τρελή, αλλά όντως πιστεύω πως τρελαίνομαι. Παθαίνω αυτό ακριβώς που μου συμβαίνει όταν στήνομαι μπροστά στην κάμερα. Η συγκέντρωσή μου με εγκαταλείπει. Εκείνες τις στιγμές αισθάνομαι ότι δεν ανήκω καν στο ανθρώπινο είδος».

Το συγκεκριμένο σημείωμα, το οποίο η Marilyn έγραψε κατά τη διαμονή της σε ξενοδοχείο του Bel-Air και δεν έχει ημερομηνία, αναμένεται να δημοπρατηθεί και να αγγίξει ακόμα και το ποσό των 33.000 λιρών.

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο Hollywood: αυτές οι διάσημες πρωταγωνίστριες ήταν πρώην πόρνες (;)

Σειρά ρούχων εμπνευσμένη από τη Marilyn Monroe κυκλοφορούν τα Macy's