Ποιος είναι ο διάσημος-έκπληξη που μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης;

Ποιος είναι ο διάσημος-έκπληξη που μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης;

Είχε ξαναμπεί όταν ήταν 19 ετών

Να και μια είδησης που δεν περιμέναμε ή τουλάχιστον δεν πήγαινε το μυαλό μας. Ο Cory Monteith, ο νεαρός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη δημοφιλέστατη τηλεοπτική σειρά "Glee" ο οποίος όπως και στο σίριαλ, έτσι και στην πραγματική ζωή, είναι ο αγαπημένος της Lea Michele, μπήκε εθελοντικά σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Το People.com δημοσιεύει την αποκλειστική είδηση ότι ο ηθοποιός εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης, με δική του πρωτοβουλία προκειμένου να αντιμετωπίσει τον εθισμό του σε ουσίες. Δεν διευκρινίζει ποιες ακριβώς ουσίες εννοεί, αλλά ό,τι κα να 'ναι , δεν φαίνεται αθώο. Ο υπεύθυνος Τύπου του ηθοποιού είπε στο people ότι ο 30χρονος ηθοποιός «ζητάει ευγενικά να σεβαστούν την ιδιωτική του ζωή, καθώς κάνει τα απαραίτητα για την αποκατάσταση της υγείας του».

Αν και ο ίδιος δεν έχει δώσε ποτέ δικαίωμα για σχόλια στα Media, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε εξομολογηθεί ότι είχε μπει για πρώτη φορά σε κέντρο αποτοξίνωσης, όταν ήταν 19 ετών.

Η Lea Michele με δική της ανακοίνωση έσπευσε να δηλώσει συμπαράσταση στο αγόρι της λέγοντας: «Αγαπώ και στηρίζω τον Cory και θα σταθώ στο πλευρό του. Είναι ευγνώμων κα περήφανη που πήρε αυτή την απόφαση».
Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Πολύ πριν αρχίσουν όλα εκείνα που ακολουθούν παρόμοιες συμπεριφορές, όπως συλλήψεις με το αυτοκίνητο σε κατάσταση μέθης, ατυχήματα με το όχημα, καυγάδες σε club, μεθυσμένες εμφανίσεις ή άλλα που έχουμε δει κατά καιρούς, ο ηθοποιός πήρε τη σωστή απόφαση να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη.