Ο Chris Brown «αδειάζει» την Rihanna: «Με την γυναίκα μου δεν μιλάω, κάνω απλά τη δουλειά μου»!

Γωγώ Φούντα
Ο Chris Brown «αδειάζει» την Rihanna: «Με την γυναίκα μου δεν μιλάω, κάνω απλά τη δουλειά μου»!

Εκεί που λέγαμε ότι δεν γίνεται χειρότερα, μας διαψεύδει για ακόμη μία φορά!

Ότι ο Chris Brown είναι θεοπάλαβος και όχι και αυτό που λέμε παιδί για σπίτι, είναι λίγο πολύ γνωστό! Συνήθως όμως, τα σκληρά αυτά αγόρια, μπορεί να στερούνται ευαισθησίας και τρόπων, αλλά έχουν μπέσα και τις γυναίκες τους κορώνα στο κεφάλι τους!

Ε λοιπόν, αν κρίνουμε από τις τελευταίες δηλώσεις του Brown σε ραδιοφωνική εκπομπή, όχι μόνο δεν έχει τη γυναίκα του κορώνα στο κεφάλι, που στην προκειμένη τυγχάνει να είναι η Rihanna, αλλά την έχει και κυριολεκτικά γραμμένη! Όταν λοιπόν, ο εκνευριστικός αν μας ρωτάτε, ράπερ, ρωτήθηκε για το συμβάν με τον επίσης ράπερ Drake, τον οποίο και ξυλοκόπησε-περίεργο-εξαιτίας του φλερτ του δεύτερου προς την RiRi, εκείνος «άδειασε» κυριολεκτικά την star λέγοντας με απάθεια: «Δεν μιλάω για τον Drake και κυρίως όταν είμαι μαζί της. Απλά κάνω τη δουλειά μου και δεν κάνω περιττές κουβέντες. Αν κάποιος γουστάρει τη γυναίκα μου, δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του και να το απαγορεύσω να τη θέλει»!

Το περίεργο δε της υπόθεσης, δεν είναι ότι ο Brown είπε αυτά τα λόγια, το περιμέναμε άλλωστε, αλλά ότι η Rihanna δεν του έφερε ένα βάζο στο κεφάλι ή έστω να τον κυνηγήσει με τον πλάστη!

Θα αγιάσει αυτό το κορίτσι τελικά!

Διαβάστε επίσης:

Ετοιμαστείτε για το απόλυτο σοκ: Kristen Stewart και Rihanna θα κάνουν guest εμφάνιση στην 3η σεζόν του Game of Thrones!

Chris Brown: έτσι κέρδισα πίσω τη Rihanna

Ποιας σταρ η περιοδεία παραλίγο να ακυρωθεί λόγω κατοχής και χρήσης μαριχουάνας;