Gay & περήφανος: Ο γιός του θρυλικού Magic Johnson μας συστήνει το νέο του αγόρι

Gay & περήφανος: Ο γιός του θρυλικού Magic Johnson μας συστήνει το νέο του αγόρι

Είναι 20 χρονών και ερωτευμένος

Ο γιος ενός από τους μεγαλύτερους θρύλους που έχουν περάσει ποτέ του μπάσκετ, του Magic Johnson, αποφάσισε να κυκλοφορήσει δημόσια με το αγόρι του.
Ο 20χρονος Earvin ή αλλιώς EJ, ο οποίος είναι φοιτητής περπάτησε χέρι χέρι στους δρόμους του Los Angeles, με άγνωστο νεαρό, δηλώνοντας περήφανα τις προσωπικές του επιλογές.

Και γιατί όχι, είναι μόλις 20 χρονών, ερωτευμένος και μάλιστα έχει την πλήρη υποστήριξη του διάσημου πατέρα του. Ο άλλοτε θρύλος των Los Angeles Lakers δήλωσε στο TMZ ότι «Η Cookie (η σύζυγός του) και εγώ αγαπάμε τον EJ και τον στηρίζουμε με κάθε τρόπο. Είμαστε πολύ περήφανοι για 'κείνον»
Ο Johnson είναι ο άνθρωπος που έχει σημαδέψει το επαγγελματικό μπάσκετ ειδικά τη δεκαετία του 80, ενώ ο ίδιος εγκατέλειψε το άθλημα το 1991 όταν ανακοίνωσε ότι είναι φορέας του Aids.

Ο 20χρονος Earvin φορούσε μαύρα και κρατούσε μια μεγάλη σομόν τσάντα, που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, αλλά από την άλλη είναι δικαίωμά του να ντύνεται όπως θέλει και αυτό το δικαίωμα το κατακτά οποιοσδήποτε έχει το θάρρος και την τόλμη να λέει την αλήθεια στον εαυτό και στους γύρω του γνωρίζοντας τις συνέπειες.

Δείτε το video απο το TMZ με τη μίνι συνέντευξη της EJ.