O Shia LaBeouf κατηγορεί δημόσια τον Alec Baldwin

O Shia LaBeouf κατηγορεί δημόσια τον Alec Baldwin

Γιατί τα έχει πάρει μαζί του ο ηθοποιός;

Χωρίς απολύτως κανένα λόγο ο Shia LaBeouf αποφάσισε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στο "Late Show with David Letterman" στα πλαίσια της προώθησης της νέας του ταινίας The Company You Keep, να εξαπολύσει ένα δρυμύ κατηγορώ στον Alec Baldwin. Όπως φαίνεται η διαμάχη τους δεν θα τελειώσει ποτέ.

Ο Shia ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το ότι δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα στι θέατρο. Εγκατέλειψε την παράσταση Orphans στο Broadway όπου πρωταγωνιστούσε με τον Alec και τον Tom Sturridge. Ο Shia έπαθε κρίση μετά την πραμιέρα και έφυγε ρίχνοντας μπουνιές γύρω του και μάλιστα ανοίγοντας μια τρύπα στην πόρτα του Alec. Οι δύο ηθοποοί απέτυχαν και η παράσταση αναβλήθηκε για λίγο, ενώ ο Shia αντικαταστάθηκε από τον Ben Foster.

Ο Shia ισχυρίστηκε πως ο Alec Baldwin δεν τον χώνευε και τον ζήλευε γι αυτό και τον απέλυσε. Οι φήμες όμως θέλουν τον καταξιωμένο ηθοποιό που έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες ηθοποιούς να μην απέλυσε καν τον Shia και απλά να τον επέπληξε για την ψωνισμένη και ανώριμη συμπεριφορά του που είχε αντίκτυπο και στο επαγγελματικό κομμάτι. Μέχρι πρότινος κατάφερνε να τσακώνεται σε μπαρ να τους βρίζει όλους και ο Bob Redford να του λέει και μπράβο. Τώρα που αντικαταστάθηκε και η παράσταση συνεχίζεται επιτυχώς φαίνεται του έπεσε βαρύ.

Μάλιστα ο Shia στην προσπάθειά του να φανεί καλός πόσταρε συζητήσεις που είχε κάνει on-line με συναδέλφους οι οποίοι όπως εκείνος ισχυριζόταν τον επηρέαζαν κακόβουλα. Σε λίγες ώρες μόνος του ανέβαζε στο λογαριασμό του στο twitter υποτιμητικά σχόλια για την τέχνη του θεάτρου καταστρέφοντας ό, τι έχτιζε. Ο Alec δεν απάντησε ποτέ και πολύ καλά έκανε. Τώρα ο Shia, λέει τον πόνο του και στον Letterman, αποδεικνύοντας τις καλές του προθέσεις δείχνοντας ένα εισιτήριο αξίας $127 που αγόρασε για να δει την πρεμιέρα μιας και είναι ανώτερος άνθρωπος.

Ας το ξεπεράσει επιτέλους και ας φερθεί πιο ώριμα την επόμενη φορά!

Διαβάστε ακόμη:
Gay & περήφανος: Ο γιός του θρυλικού Magic Johnson μας συστήνει το νέο του αγόρι


Πριν και μετά: Ποια star έκανε πλαστική στήθους και μας το επιδεικνύει περήφανη; (photos)