Ο Ολυμπιονίκης Ryan Lochte θέλει να γίνει η Kim Kardashian

Ο Ολυμπιονίκης Ryan Lochte θέλει να γίνει η Kim Kardashian

Ζήλεψε την καριέρα της

Όποιοι φοβούνται ότι το φαινόμενο Kim θα έχει ημερομηνία λήξεως, ας μην ανησυχούν, σας έχουμε καλά νέα. Βρέθηκε ο αντικαταστάτης της και κάτι μας λέει ότι θα είναι πιο απολαυστικός απ ότι η Kim και η οικογένεια της.
Ο άνθρωπος που υπήρξε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις των φετινών Ολυμπιάδων αγώνων, ο κολυμβητής Ryan Lochte, ξέρει ακριβώς τι θέλει να γίνει και αυτό είναι η επόμενη αρσενική Kim Kardashian. «Η Kim ξεκίνησε από το τίποτε και τώρα όλοι, παντού ξέρουν τα' όνομά της. Αυτό θέλω να κάνω» δήλωσε ο 28χρονος αθλητής με αφορμή το νέο reality με τίτλο "Τι θα έκανε ο Ryan Lochte" που κάνει πρεμιέρα στο κανάλι E! στις 21 Απριλίου.

Ο Ολυμπιονίκης με τα 11 μετάλλια εκ των οποίων 5 χρυσά, δεν βρίσκει για ποιο λόγο να μην ακολουθήσει την καριέρα της Kim. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Hollywood Reporter δήλωσε: «Σήμερα η Kim είναι σπουδαία. Όταν περπατάω στο δρόμο ο κόσμος με αναγνωρίζει και αυτό δεν συνέβαινε ποτέ πριν. Τώρα είναι η ευκαιρία μου».
Το νέο reality του Ε! θα ακολουθεί την καθημερινή ζωή του Ryan για τους επόμενους 5 μήνες, καθώς προπονείται στο κολύμπι, διασκεδάζει σε clubs, δέχεται ερωτικές συμβουλές από τη μητέρα του και τις αδερφές του ή καθώς θα βγαίνει ραντεβού.
Ένας νέος reality star γεννιέται.