Ποιοι star έμειναν γυμνοί και μας έκαναν να πεθάνουμε στα γέλια; (video)

Γωγώ Φούντα
Ποιοι star έμειναν γυμνοί και μας έκαναν να πεθάνουμε στα γέλια; (video)

Και πιάστηκαν και στα χέρια;

Μπορεί να θεωρούμε τους αμερικανούς κομματάκι πουριτανούς και συντηρητικούς, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν έρχεται η ώρα της σάτιρας και γενικότερα του χιούμορ, δεν χαμπαριάζουν και πολλά ακόμα κι αν είναι διάσημοι και αναγνώρισιμοι σε όλη τη χώρα, και όχι μόνο!

Η Chelsea Handler, η διάσημη παρουσιάστρια και κολλητή πολλών celebrity, όπως η Jennifer Aniston, στο πλαίσιο της εκπομπής της, Chelsea Lately Show αποφάσισε να απογυμνώσει την ψυχή αλλά κυρίως το σώμα της, γυρίζοντας ένα ξεκαρδιστικό βιντεάκι παρέα με τον επίσης διάσημο κωμικό Conan O'Brien, ο οποίος ήταν εξίσου... ελαφρά ενδεδυμένος!

Το σκηνικό λοιπόν μας μεταφέρει στο λουτρό του στούντιο που γυρίζεται η εκπομπή της Handler, όπου εκεί, η διάσημη παρουσιάστρια κάνει ανυποψίαστη το μπάνιο της, όπως ακριβώς την γέννησε η μαμά της! Ξαφνικά ο επίσης γυμνός, κοκκινομάλλης O'Brien, κάνει την είσοδό του ορμητικά και με ξεκάθαρη διάθεση για καυγά, λέγοντάς της ότι αυτό είναι το δικό του στούντιο και ότι του το έκλεψε! Χωρίς φυσικά να χάσουν χρόνο, οι διάσημοι παρουσιαστές πιάνονται στα χέρια ενώ τελικά επεμβαίνει, ο επίσης γυμνός βοηθός της Handler, Chuy Bravo!

Πατήστε play στο video παρακάτω και πηγαίντε στο 1.40 για να δείτε τι έγινε!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος superstar της ποπ έβγαλε τα σιδεράκια και έγινε άλλος άνθρωπος;

Ο Ολυμπιονίκης Ryan Lochte θέλει να γίνει η Kim Kardashian

Ποιος ζηλεύει τη Jessica Chastain;