Ποια νεαρή celebrity πάσχει από διατροφική διαταραχή που δεν της επιτρέπει να χάνει εύκολα κιλά;

Γωγώ Φούντα
Ποια νεαρή celebrity πάσχει από διατροφική διαταραχή που δεν της επιτρέπει να χάνει εύκολα κιλά;

Aκόμα ένα πρόβλημα για το διάσημο κορίτσι!

Είναι ένα από τα πολλά παιδιά θαύματα του αμερικανικού θεάματος και δυστυχώς, όπως συμβαίνει στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όχι μόνο με τους γύρω της αλλά και με τον ίδιο της τον εαυτό!

Ο λόγος για την Αmanda Bynes, την οποία έχουν αποκαλέσει ουκ ολίγες φορές διάδοχο της Lindsay Lohan καθώς διαθέτει έναν εξίσου εύθραυστο ψυχισμό ο οποίος της δημιουργεί αμέτρητα προβλήματα κατά καιρούς και είναι για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο και φυσικά όχι για καλό λόγο!

Αγανακτισμένη λοιπόν η νεαρή celebrity από τα κακόβουλα σχόλια του Τύπου για τα παραπανίσια κιλά που έβαλε τελευταία, άστραψε και βρόντηξε γράφοντας στο προφίλ της στο Τwitter: «Πάσχω από μία διατροφική διαταραχή εξαιτίας της οποίας δεν μπορώ να χάνω εύκολα κιλά. Πολλοί με έχουν κατηγορήσει ότι αντιμετωπίζω ψυχολογικά προβλήματα αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Από τότε που μετακόμισα στη Νέα Υόρκη όλα πηγαίνουν καλύτερα και μάλιστα έχω χάσει και αρκετά κιλά από αυτά που είχα βάλει».

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι η εικόνα της Bynes δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος και το σώμα της δεν είναι λεπτό και σφριγηλό όπως στα πρώτα της βήματα. Μάλιστα, οι φωτογράφοι την έχουν απαθανατίσει αρκετές φορές να περιπλανιέται μόνη της στους δρόμους της Νέας Υόρκης, κυριολεκτικά σαν την άδικη κατάρα! Επιπλέον η οικογένειά της, κάνει τα πάντα προκειμένου να την πείσει να επιστρέψει κοντά τους στο Los Angeles, αλλά αυτή δεν θέλει ούτε να τους βλέπει μπροστά της!

Της ευχόμαστε να απαλλαγεί σύντομα από τους δαίμονές της...

Διαβάστε επίσης:

Ποια νεαρή celebrity κυκλοφορεί σαν... φάντασμα;

Ποια διάσημη ηθοποιός έκανε piercing στα... μάγουλα;

Σε ποια νεαρή star έκαναν έξωση επειδή κάπνιζε... μαριχουάνα;