Έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του Charlie Sheen

Έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του Charlie Sheen

Μια ομάδα αστυνομικών έκανε έρευνα χτες το βράδυ στο σπίτι του ηθοποιού, ο οποίος όμως μάλλον το διασκέδασε.

Στις 7.30 (ώρα Αμερικής) χτες το απόγευμα, μια ομάδα αστυνομικών του τμήματος του LA επισκέφθηκε το σπίτι του, διαβόητου πλέον, Charlie Sheen, με σκοπό να κάνει μια τυπική έρευνα για να επιβεβαιώσει αν ο ηθοποιός έχει παραβεί τα ασφαλιστικά μέτρα που πρόσφατα έβγαλε η πρώην γυναίκα του, Brooke Mueller, εναντίον του. Ο ηθοποιός είναι νόμιμος κάτοχος πυροβόλων όπλων και η αστυνομία ήθελε να σιγουρευτεί πως αυτή τη περίοδο δεν έχει κάποιο από αυτά στο σπίτι του.

Η έρευνα κράτησε τρεις ώρες αλλά ο Sheen δεν φάνηκε να ενοχλείται καθόλου, μάλιστα καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας των αστυνομικών στο σπίτι του, ο ίδιος δειπνούσε στην πίσω αυλή. Μετά την αποχώρηση των αστυνομικών, ο ηθοποιός ενημέρωσε του ακόλουθούς του στο twitter πως «The LAPD were AWESOME. Absolute pros! They can protect and serve this Warlock anytime!!! (sic)».

Από την πλευρά της, η αστυνομία δήλωσε πως «Δεν πρόκειται να αποκαλύψουμε τι βρήκαμε. Ο κ.Sheen ήταν πολύ συνεργάσιμος και η έρευνα ολοκληρώθηκε. Τελειώσαμε τώρα.»

Έπειτα έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός κατάφερε να έρθει σε αμοιβαίο διακανονισμό με την πρώην γυναίκα του σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών τους. Θέλετε να μάθετε όμως ποιος ήταν ο λόγος που η Mueller διέταξε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Sheen; Όπως κατέθεσε η ίδια στο δικαστήριο, ο πρώην άντρας της είχε απειλήσει να της κόψει το κεφάλι και να το στείλει μέσα σε ένα κουτί στη μητέρα της.

Προφανώς η Mueller δεν έχει καμία αίσθηση του χιούμορ.