Σε ποια star, με δύο παιδιά, ανήκει αυτό το υπέροχο κορμί;

Γωγώ Φούντα
Σε ποια star, με δύο παιδιά, ανήκει αυτό το υπέροχο κορμί;

Βγήκε στην παράλια και προκάλεσε σοκ!

Μπορεί να λέμε συχνά πυκνά για stars οι οποίες παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει μανούλες και μάλιστα πρόσφατα, τα κορμιά τους παραμένουν σε άψογη κατάσταση, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με τη συγκεκριμένη, όλα τα υπόλοιπα είναι υπερβολές!

Όχι ότι περιμέναμε κάτι λιγότερο από την Jessica Alba, αλλά η εμφάνισή της στις πρόσφατες διακοπές της στην Καραιβική, μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους! Η 31χρονη star λοιπόν, είναι μητέρα δύο κοριτσιών ως γνωστόν, με την μικρή της κόρη να έκλεισε πρόσφατα τον πρώτο της χρόνο, και χωρίς καμία υπερβολή, το σώμα της όχι μόνο δεν δείχνει περιττά κιλά εγκυμοσύνης, αλλά συγχωρέστε μας, πολλές μοντέλες θα το ζήλευαν!

Φορώντας ένα μαγιό στα χρώματα του μπλε και του πορτοκαλί λοιπόν, η Alba απήλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα συντροφιά με τον επίσης fit σύζυγό της Cash Warren και τις φίλες της. Αν αναρωτιέστε πόσο χρόνο μπορεί να σπαταλά η διάσημη ηθοποιός για να κάνει όλες τις άλλες κυρίες να σκάνε από τη ζήλεια τους η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν:« Γυμνάζομαι περίπου 45 λεπτά την μέρα γιατί τόσο μπορώ να αντέξω! Δεν υπάρχει περίπτωση να γυμναστώ χωρίς μουσική, περιοδικά και φυσικά τις φίλες μου, έτσι ώστε να μου αποσπούν την προσοχή και να με γλιτώνουν από την μιζέρια μου! Λυπάμαι αν ακούγεται κάπως αλλά δεν θα γυμναζόμουν αν δεν ήμουν αναγκασμένη να το κάνω γιατί απλά το σιχαίνομαι»!

Είδατε λοιπόν ότι η τεμπελιά δεν είναι μόνο δικό μας προνόμιο;

Διαβάστε επίσης:

H Jessica Alba φοράει Mary Katrantzou και πολύ μας αρέσει

Ποια διάσημη ηθοποιός θεωρεί τις οικογενειακές συμβουλές της Gwyneth Paltrow «εκτός πραγματικότητας»;

Ποιος γόης του Hollywood είναι τόσο καψούρης με την Jessica Alba, που όταν την αντίκρισε έχασε τα λόγια του;