Γιατί ο James Franco θέλει να κοιμηθεί με τον Ryan Gosling;

Γωγώ Φούντα
Γιατί ο James Franco θέλει να κοιμηθεί με τον Ryan Gosling;

Aκόμα ένα θύμα της γοητείας του διάσημου ηθοποιού;

Μπορεί o Ryan Gosling να δήλωσε ότι θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τον κινηματογράφο, βυθίζοντας σε βαθύ πένθος τις θαυμάστριές του, διότι βαρέθηκε τον εαυτό του, αλλά όπως φαίνεται δεν συμμερίζονται όλοι την άποψή του.

Εκτός φυσικά από τις αμέτρητες φαν του οι οποίες τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα και φυσικά καταριούνται την Eva Mendes η οποία έχει καταφέρει να τον έχει στο πλευρό της, υπάρχουν και αρκετοί άντρες που δηλώνουν άκρως γοητευμένοι από τον σέξι ηθοποιό και όχι μόνο.

Ένας από αυτούς λοιπόν, είναι και ο επίσης διάσημος, ταλαντούχος και σέξι, James Franco, ο οποίος αφού είδε την νέα ταινία του Gosling, The Place Beyond the Pines, δήλωσε με αρκετή δόση χιούμορ υποθέτουμε, ότι θέλει να κάνει sex με τον Gosling και πιο συγκεριμένα με την υποκριτική του δεινότητα μιας και δηλώνει γοητευμένος και ενθουσιασμένος από αυτή!

Δεν ξέρουμε αν τελικά ο Ryan δέχτηκε, αλλά καλά θα κάνει ο Franco να έχει το νου του στην Mendes γιατί είναι ικανή να τον δει ως αντίζηλο, με αμφίβολα αποτελέσματα για τη σωματική του ακεραιότητα!

Διαβάστε επίσης:

Ποιο διάσημο ηθοποιό δεν θέλουν να βλέπουν οι γείτονές του ούτε ζωγραφιστό;

Ποιος σέξι ηθοποιός απέρριψε τις προτάσεις της Lindsay Lohan για... sex;

Γιατί πιάστηκε στα χέρια εν εξάλλω ο Ryan Gosling;