Ποιος διάσημος ηθοποιός φόρεσε αυτά τα ανεκδιήγητα παπούτσια και προκάλεσε πολλά γέλια;

Γωγώ Φούντα
Ποιος διάσημος ηθοποιός φόρεσε αυτά τα ανεκδιήγητα παπούτσια και προκάλεσε πολλά γέλια;

'Οχι ότι ήταν και ποτέ στα καλά του, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

Δεν είναι γνωστός ούτε για τις υποκριτικές του ικανότητες, ούτε για την πολιτική του καριέρα, ούτε φυσικά και για τις προοδευτικές του ιδέες. Είναι γνωστός για τους φουσκωμένους του μυς και εννοείται για το μεγάλο σκάνδαλο απιστίας του!

Ο λόγος φυσικά για τον Arnold Schwarzenegger o oποίος μπορεί τόσα χρόνια να μας ενοχλούσε μόνο με τις ταινίες του, και τους αμερικανούς και με τις απόπειρές του για πολιτική καριέρα, αλλά πλέον μας ενοχλεί και με τις στυλιστικές του επιλογές ή για να το πούμε καλύτερα, μας ψυχαγωγεί και μας κάνει να γελάμε δυνατά!

Σε πρόσφατη εμφάνισή του λοιπόν, ο Arnie ενώ φορούσε ενα φυσιολογικό και κομψό κοστούμι, πηγαίνοντας προς τα κάτω το μάτι, μας είχε επιφυλάξει μία... έκπληξη! Το υπόδημα που είχε επιλέξει λοιπόν, ήταν ένα γυαλιστερό μπλε σκαρπίνι, με ενισχυμένη σόλα, το οποίο θα μπορούσε άνετα να φοράει και ως... Εξολοθρευτής!

Δεν ξέρουμε αν το συγκεκριμένο είναι τάση και αν είναι το απόλυτο must για κάθε star που σέβεται τον εαυτό του, αλλά στον μεσήλικα Arnie κάπως ενόχλησε. Ίσως αν το φορούσε ο Justin, ο Timberlake εννοείται, να μην φαινόταν τόσο αστείο!

Διαβάστε ακόμη:

Τι θα κάνει ο Chris Brown σε περίπτωση που τον απατήσει η Rihanna

Σε ποια star, με δύο παιδιά, ανήκει αυτό το υπέροχο κορμί;

Stars και δισεκατομμυριούχοι