Stars και ναρκωτικά: Εξομολογήσεις διασήμων που σοκάρουν!

Γωγώ Φούντα
Stars και ναρκωτικά: Εξομολογήσεις διασήμων που σοκάρουν!

Όταν οι celebrities εξομολογούνται!

Ως γνωστόν, εμάς τους κοινούς θνητούς δεν μας αφορούν και τόσο τα επαγγελματικά των διάσημων ανθρώπων της showbiz αλλά κυρίως τα... προσωπικά τους. Έρωτες, χωρισμοί, θάνατοι και μπλεξίματα, γοητεύουν τόσο πολύ τον απλό, καθημερινό αναγνώστη, κυρίως γιατί μας υπενθυμίζουν ότι ακόμα και οι διασημότεροι άνθρωποι του πλανήτη είναι ακριβώς σαν εμάς!

Και αν από ένα θάνατο ή χωρισμό, δεν μπορούμε να μάθουμε, ή για την ακρίβεια, να διδαχθούμε και πολλά, οι γνωστές πλέον εξομολογήσεις σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών, μπορούν να μας παραδειγματίσουν θετικά και φυσικά να μας αποτρέψουν!

΄Οχι ότι εμείς έχουμε πρόσβαση, ή τουλάχιστον τόσο εύκολη, σε ουσίες, αλλά βλέποντας κάποια από τα μεγαλύτερα αστέρια της διεθνούς showbiz να μπαινοβγαίνουν σε κλινικές αποτοξίνωσης σε άθλια κατάσταση, αντιλαμβανόμαστε όλο και περισσότερο πόσο κακό μπορούν να κάνουν οι καταχρήσεις σε έναν υγιή άνθρωπο.

Και αν για τη χώρα μας θεωρείται ακόμη ταμπού το να μιλά κανείς για ναρκωτικά δημόσια, οι διεθνείς celebrities εξομολογούνται δίχως φόβο και πάθος τις αδυναμίες τους και πώς τελικά κατάφεραν να τις νικήσουν ή και όχι! Από κάποιους λίγο πολύ το περίμεναμε και από άλλους δεν πήγαινε καν το μυαλό μας! Δείτε παρακάτω...

Διαβάστε ακόμη:

Ένα topmodel αποκαλύπτει τις απίστευτες (έως τρομακτικές) μεθόδους που ακολουθούν τα μοντέλα για να αδυνατίσουν

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η Aguilera αποφάσισε να αδυνατίσει!

Η Άννα Δρούζα πάχυνε. Πόσα κιλά έβαλε;