Ποιος διάσημος ηθοποιός είπε: «Αιμομιξία υφίσταται μόνο αν μείνει κάποιος έγκυος»;

Ποιος διάσημος ηθοποιός είπε: «Αιμομιξία υφίσταται μόνο αν μείνει κάποιος έγκυος»;

Μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς

Tην περασμένη εβδομάδα ο Jeremy Irons έσπασε κάθε μετρητή χιούμορ λέγοντας πως όταν νομιμοποιηθεί ο gay γάμος θα μπορούν επιτέλους να παντρεύονται οι πατεράδες τους γιους τους, γλιτώνοντας φόρους. Η δήλωση αυτή ανάμεσα σε πολλές άλλες ξεσήκωσε κάθε site, έντυπο, gay και γονιό. Ο ηθοποιός μπήκε στο στόχαστρο των παπαράτσι- εκτός κι αν αυτός ήταν εξ' αρχής ο σκοπός του- και των δημοσιογράφων. Ο βραβευμένος πρωταγωνιστής, κλήθηκε να απολογηθεί για τις δηλώσεις του.

jeremy irons 1780 9

Εκείνος, λοιπόν, επιχείρησε να δικαιολογηθεί αλλά μάλλον τα έκανε πολύ χειρότερα. Είπε: «Δεν έχω εγώ θέμα απέναντι στο γάμο των gay αν αυτό φάνηκε από τη συνέντευξή μου. Κανένα πρόβλημα. Σε ό, τι αφορά το gay γάμο επιχείρησα να τον αναλύσω από καθαρά πρακτικής άποψης και να επικεντρωθώ σε αυτό. Ίσως το παράκανα όταν θεώρησα πως στο μέλλον θα νομιμοποιηθεί και ο γάμος μεταξύ μελών του ίδιου φύλου μιας οικογένειας. Αυτό με την αιμομιξία ίσως ήταν αποτυχημένο σαν επιχείρημα, αλλά ήταν έγκυρο. Ο μόνος λόγος που απαγορεύεται είναι για να αποφευχθεί η τεκνοποίηση ανάμεσα στα μέλη μιας οικογένειας. Όσο για το θέμα πατέρα γιου... ε, δεν υφίσταται αιμομιξία αν δεν μείνει κάποιος έγκυος. Αυτό αποκλείεται».

Συνέχισε φυσικά, αναφέροντας τις ευθύνες ανατροφής ενός παιδιού και τα θετικά της ενημέρωσης μέσω ίντερνετ. Τι να πούμε. Ελπίζουμε για πολλοστή φορά να έκανε χιούμορ. Έστω και αποτυχημένο. Πολύ αποτυχημένο όμως.... αν και κρίνοντας από το περιεχόμενο της συζήτησης μάλλον σοβαρά μιλούσε.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί η Angelina Jolie μισεί το 500.000 (!) δολαρίων δαχτυλίδι που της χάρισε ο Pitt;



Σε ποια star, με δύο παιδιά, ανήκει αυτό το υπέροχο κορμί;