Η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου και ο Αλέκος Φασιανός ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου και ο Αλέκος Φασιανός ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» διοργάνωσε ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό event, στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Ήταν ένα χαλαρό αλλά πραγματικά υπέροχο απόγευμα στον Αστέρα Βουλιαγμένης και την αίθουσα εκδηλώσεων «Westin» του Astir Palace, όπου η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» και πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον αθλητισμό, Κατερίνα Παναγοπούλου, διοργάνωσε afternoon tea για φίλους και συμπαραστάτες σε άλλη μια εκδήλωση κοινωνικής ευαισθησίας με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του ανθρωπιστικού έργου του Σωματείου.

Μέλη της «Καλλιπάτειρας» από όλη την Ελλάδα έδωσαν το παρών, φορώντας μάλιστα t-shirts που σχεδίασε ειδικά για το Σωματείο ο σπουδαίος Αλέκος Φασιανός, ενώ παράλληλα με την εκδήλωση «έτρεχε» και μια εντυπωσιακή επίδειξη φορεμάτων του Oscar de la Renta, με τα μοντέλα να κυκλοφορούν ανάμεσα στους καλεσμένους φορώντας τις υπέροχες δημιουργίες του διάσημου οίκου μόδας. Ήταν ένα ακόμα άκρως επιτυχημένο φιλανθρωπικό event της κ.Κατερίνας Παναγοπούλου, στην οποία ευχόμαστε πραγματικά ό,τι καλύτερο για την «Καλλιπάτειρα» και το σπουδαίο έργο που υπηρετεί.